kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
STERLIN
40,8971
BITCOIN
$70.721
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Talihsizlikler Başbakan May’in peşini bırakmadı

İngiltere Başbakanı Theresa May için geleceğe yönelik önem arz eden parti kongresindeki konuşmasında yaşadığı büyük tahlizsizlikler ada basının gündemi oldu.

Talihsizlikler Başbakan May’in peşini bırakmadı
06.10.2017
0
A+
A-

 

İngiltere Başbakanı Theresa May için geleceğe yönelik önem arz eden parti kongresindeki konuşmasında yaşadığı büyük tahlizsizlikler ada basının gündemi oldu.

İlk olarak bir protestocunun kürsüde konuşan, May’in eline sahte işsizlik belgesini tutuşturması, ardından rahatsızlığına bağlı öksürük krizine girmesi ve son olarak duvardaki parti sloganı yazısının harfinin düşmesi gazete sayfalarına taşındı.

P45 olarak bilinen işten çıkarma belgesinin Başbakan May’a uzatan protestocu bunu size dışişlerinden gönderdiler dedi. Şahıs daha sonra güvenlik görevlileri tarafıdan salondan çıkartıldı.

Olayın ardından rahatsızlığından ötürü öksürük krizine giren İngiltere Başbakanı konusmasını uzun süre kısık ses tonu ile yapmak zorunda kaldı.

Son olarak başbakan’ın arkasındaki parti sloganının bir harfi yere düşünce kongre May için hayal kırıklığı ile sonuçlanmış oldu.

Ada basınında “Talihsiz Theresa” manşetlerine yol açan toplantı, ülkenin gündemine oturdu.

İngiltere’de gerçekleşen son seçimlerde oy kaybettiği için diğer parti üyelerinden özür dileyen May, insanların düşündüğü gibi buzdan bir kraliçe olmadığını söyledi.

Haziran ayındaki erken seçimin ardından, AB‘den çıkma gibi radikal kararları daha az halk desteğiyle yerine getirmek zorunda kalan May, ülkeyi azınlık hükümetiyle yönetiliyor.(EURONEWS)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.