kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5696
EURO
34,9359
STERLIN
40,6999
BITCOIN
$64.111
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
16°C

Akıl almaz kıskançlık planı!

İngiltere’de yaşanan bir kıskançlık olayı akıllara durgunluk veren cinsten…

Akıl almaz kıskançlık planı!
10.09.2017
0
A+
A-

İngiltere’de yaşanan bir kıskançlık olayı akıllara durgunluk veren cinsten… Lauren Adderley adlı genç kadın, kendisinden ayrılan eski sevgilisi Mitchell Lloyd’u 2 yıl boyunca polis olduğuna inandırdı ve genç adamı bir soruşturmanın içinde olduğuna ikna etti. Lauren, böylece Mitchell’in sokağa çıkmasını engelleyerek başka kadınlarla çıkmasına engel olmaktı.

Lauren (21) ve Mitchell (22), 2014 yılının Eylül ayında ilişki yaşamaya başlamıştı. Lauren, iki ay sonra Mitchell’ın ayrılmak istediğini söylemesi sonucu genç adama akıl almaz bir oyun oynadı.

TAM 2 YIL ESKİ SEVGİLİSİNİ KONTROL ALTINDA TUTTU

İngiltere’nin Telford şehrinde yaşanan olayda, polis kılığına giren Lauren Adderley adlı genç kadın, kendisini terk eden eski sevgilisini iki yıl kontrol altında tutarak başkalarıyla görüşmesini engellemeyi başardı.

İlk olarak Mitchell’e eskiden işlenmiş olan bir suçun mağduru olduğunu söyleyen Lauren, genç adamdan kendisi lehine tanıklık etmesini rica etti. Her şey Mitchell’in bu teklifi kabul etmesiyle başladı.

Kıskanç genç kadın, ilk olarak “Robert Hay” sahte kimliğini kullanarak eski sevgilisiyle e-mail yoluyla konuşmaya başladı. Polis olduğunu söyleyen Lauren, genç adamı bir soruşturmanın içinde olduğuna inandırdı ve Mitchell’e sokağa çıkmasının yasak olduğunu söyledi. Genç kadın böylece Mitchell’in başka biriyle çıkmasına engel oldu.

2 YILLIK DARBE

Mitchell’in sosyal hayatına iki yıl boyunca darbe vuran Lauren, 2014 yılının Aralık ayından bu yılın Şubat ayına kadar üç farklı sahte e-mail adresi kullandı. Genç.adama e-mail üzerinden talimatlar veren Lauren; Mitchell’i çarşamba, cuma, cumartesi ve pazar günleri bara gitmesinin yasak olduğuna inandırdı.

Böylece eski sevgilisinin başka kadınlarla görüşmesinin önüne geçen Lauren, söyledikleri yapılmazsa Mitchell’in hakkında yasal işlem başlatılacağını söyledi.

OLAYI POLİS AYDINLATTI

İki yıl boyunca bu yalana inanan Mitchell, sonunda bir iş arkadaşının tavsiyesiyle polise gitti. Böylece eski sevgilisi Lauren’in kurduğu oyun açığa çıktı.

KADIN OLAY ORTAYA ÇIKINCA HAPİS CEZASI ALDI

Lauren, olayın aydınlanması sonrasında, polis memuru rolü yapmak ve takip edip tacizde bulunmaktan 9 ay hapis cezası aldı.

Lauren’in artık internet geçmişi silinemeyen bir bilgisayar kullanabileceğine karar veren mahkeme, genç kadının eski sevgilisini görmesini de yasakladı. (MYNET.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.