kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5987
EURO
34,7452
STERLIN
40,5210
BITCOIN
$62.194
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Starbucks menüsüne iştah kaçıracak yeni bir kahve ekledi!

Starbucks menüsüne yeni ekleyeceği altın kahvenin rengi iç açıcı olsada kahveye altın rengini veren zerdeçal baya bir iştah kaçıracak.

Starbucks menüsüne iştah kaçıracak yeni bir kahve ekledi!
29.08.2017
0
A+
A-

Starbucks menüsüne yeni ekleyeceği altın kahvenin rengi iç açıcı olsada kahveye altın rengini veren zerdeçal baya bir iştah kaçıracak. Sonbaharın yaklaşmasıyla birlikte Starbucksİngiltere‘deki menüsülerine yeni bir içecek katacağını açıkladı. İsmi pek iştah açıcı olmasa da görüntüsü afilli olan yeni kahvenin adı: Zerdeçallı latte. Kaynatma esnasında sütün içine konan zerdeçal tozuyla elde edilen sarı renk nedeniyle ‘altın latte’ de deniliyor. Starbucks‘ın süte zerdeçal ekleme fikri Google‘ın 2017 yemek trendleri raporundan sonra ortaya çıktı. Google‘ın arama kayıtlarına göre her sene yayınladığı yemek trendleri raporunda zerdeçal, antioksidan ve iltihap sökücü özelliği nedeniyle bu yılın yükselen yıldızı olarak gösteriyor. Zaten bir süredir bazı kahveciler tarafından yapılan altın latte’nin yaygınlaşması kaçınılmaz olacaktır. Instagram‘da kahve-kitap temalı fotoğraf paylaşmayı sevenlerin altın latte’ye büyük ilgi göstereceğini tahmin etmek hiç zor değil.
Dünyaca ünlü kahve devi dönemsel olarak satışa sunduğu yeni kahve çeşitleriyle ilgi çekmeyi başarıyor. Yaz başında ABD‘deki dükkanlara özel olarak rengarenk ‘Unicorn Frappuccino’lar 1 hafta için satılmış ve müşterilerin büyük beğenisini kazanmıştı.
İngiltere’de 28 Ağustos’tan itibaren satışa çıkacak olan zerdeçallı lattenin Türkiye‘ye gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.