kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.196
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

İngiltere’deki İşçi Partisi Kobiler için gala düzenliyor

İngiltere’deki İşçi Partisi’nde küçük ve orta ölçekli işletmelerin katkıları için çalışmalar yapan SME4Labour kurumu 18 Aralık’ta tüm İşçi Partisi’nin bir araya geleceği bir gala gecesi düzenliyor.

İngiltere’deki İşçi Partisi Kobiler için gala düzenliyor
10.08.2017
0
A+
A-

İngiltere‘deki İşçi Partisi‘nde küçük ve orta ölçekli işletmelerin katkıları için çalışmalar yapan SME4Labour kurumu 18 Aralık’ta tüm İşçi Partisi‘nin bir araya geleceği bir gala gecesi düzenliyor.
Londra’daki Park Lane Sheraton Otel‘de geniş katılımlı yapılacak galada İşçi Partisi‘nin gölge kabine üyeleri, Londra ve diğer bölgelerden Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri, Lordlar ve diğer İşçi Partisi iş ve siyasi grupları bulunacaklar.
2016 Aralık’ta ilki yapılan gala gecesinde İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn, ekonomiden sorumlu gölge bakan John McDonnel ve parti liderliği için aday olmuş Yvette Cooper gibi pek çok partinin ana kadrosundan isim bir araya gelmişti.
İşçi Partisi Mükemmeliyet Ödülleri’nin ikincisinin de yapılacağı Gala gecesinde yılın milletvekili, yılın gölge kabine üyesi, yılın Lordu ya da Baronesi, yılın sendikası, yılın Belediye Meclis Üyesi ve Başkanı gibi kategorilerde ödüller sahiplerini bulacak. Ayrıca İskoçya ve Galler gibi diğer bölgelerdeki İşçi Partililerin çalışmalarının takdir edileceği ödül

Toplumumuzdan İbrahim Doğuş‘un kurucu üye olduğu ve başkanlığını yaptığı SME4Labour yıl boyunca küçük ve orta ölçekli işletmelerin İşçi Partisi‘ne desteği ve partinin bu tür işletmelere hak ettiği önemi vermesi için çalışmalar yapıyor. İşçi Partili Milletvekilleri ile Parlamento programlarının yanı sıra Britanya genelinde ekonomi üzerine çalışmalar yapan SME4Labour İşçi Partisini birleştirici bir rol de oynuyor. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.