kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
STERLIN
40,9528
BITCOIN
$70.210
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İnternetten tanışıp işkence yaptılar, hapsi boyladılar

İnternette tanıştıkları adamı eve hapsedip işkence eden 2 kadına hapis cezası.

İnternetten tanışıp işkence yaptılar, hapsi boyladılar
09.07.2017
0
A+
A-

İnternette tanıştıkları adamı eve hapsedip işkence eden 2 kadına hapis cezası.

İngiltere’de iki genç kadın, internette tanıştıkları bir adamı evlerine kapatarak 24 saat boyunca işkence yaptı. ‘Öğrenme güçlüğü’nden mustarip olan adam, komşulardan birinin, evin bahçe duvarının altından sızan kanı fark etmesiyle kurtuldu.

İngiltere’nin başkenti Londra’nın güney banliyölerinden birinde, Tanisha Williams ve Paige Springer isimli iki kadın, online arkadaşlık sitesi TangoWire adlı sitede tanıştıkları James Liddell isimli adamı 24 saat boyunca eve hapsederek kendisine kaba dayak, soğuk su, çekiç ve matkapla işkence yaptı. Romantik bir ilişki yaşayacağı ümidiyle Williams’ın evine giden Liddell, evdeki iki kadın tarafından çırılçıplak soyularak soğuk su dolu küvete yatırıldı, vücudu çeşitli kablolarla bağlandı ve çekiçle saldırıya uğradı. Williams, küvete soktuğu adamın başında belli aralıklarla açıp kapattığı darbeli matkapla bekledi.

​Öğrenme güçlüğü yaşayan James Liddell, kendisini eve hapseden iki kadının elinden, evin bahçe duvarından sızan kanı gören bir kişinin polisi aramasıyla kurtuldu. Önkol derisi yüzülen ve sol gözünden yaralanan Liddell saldırıdan çok sayıda şişlik ve sıyrıkla kurtuldu.

MİDE BULANDIRICI’

Hakim davayla ilgili olarak “Bu, mide bulandırıcı bir olay” yorumunda bulundu. Avukatı ise Williams’ı “Yaptıklarından ötürü çok pişman. İlk kez mahkemeye çıkıyor ve çok korkmuş halde. Bazen çok fazla içiyor ve hanabis kullanıyor. Ayrıca antidepresanların kendisini zombiye çevirdiğini söyledi” dieyrek savundu.
Williams ve Springer 28 ay hapis cezası aldı.

Kaynak: Sputnik, DailyMail

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.