kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5866
EURO
34,8556
STERLIN
40,7085
BITCOIN
$64.635
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Polis, 14 yıl önce kaybolan genç kadını mezarlıklarda arıyor

İngiltere’de 14 yıl önce kaybolan Natalie Putt’un bulunmasına ilişkin yeniden başlatılan soruşturma kapsamında, polis mezarlıkları tek tek açarak cesetlerde incelemelere başladı.

Polis, 14 yıl önce kaybolan genç kadını mezarlıklarda arıyor
07.06.2017
0
A+
A-

İngiltere‘de 14 yıl önce kaybolan Natalie Putt’un bulunmasına ilişkin yeniden başlatılan soruşturma kapsamında, polis mezarlıkları tek tek açarak cesetlerde incelemelere başladı.

İngiltere’nin Birmingham kenti yakınlarındaki West Midlands bölgesinde, 14 yıl önce kaybolan Natalie Putt isimli gencin akıbetini araştırıyor. Polis, 14 yıldır kendisinden haber alınamayan Putt’u bulmak için mezarları açarak cesetleri çıkarmaya başladı. Cesetler üzerinde inceleme yürütecek olan polis, bölgenin birkaç gün boyunca ziyaretçilere kapalı olacağını söyledi. İncelemeyi yürüten müfettiş Ian Iliffe, bütün vakaların belli aralıklarla tekrar incelendiğini ve Natalie’nin kaybolmasının cinayet davası olabileceğini gerekçesiyle yeniden çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Geçen yıllar boyunca Natalie’den yana olumlu bir sonuç alınmadığını kaydeden Lliffe, bu zamana kadar banka ile kurulmuş hiç bir finansal temasın ya da sağlık servislerine herhangi bir başvurunun bulunduğunu söyledi. Elde dilen verileri kendilerini Natalie’nin artık yaşamadığı düşüncesine ittiğini söyleyen Lliffe, “Alınan bilgilerin incelenmesinden sonra Upper Gornal’da Duke caddesinin sonunda bulunan mezarlıktaki bazı mezarlarda arama yapmamız için izin verildi. Ayrıca burada bizi araştırma yapmaya iten durumu bilen en az 2 kişi var ve bize araştırmada yardımcı olabilirler. Onların yardımlarını bekliyoruz” dedi. Mezarların yanı sıra açık arazi, nehirler, göller ve ayrıca Wombourne ‘de Natalie’nin atlarını tuttuğu çiftliğe yakın alanlarda da araştırmalar sürüyor.

17 yaşındaki Natalie Eylül 2003’te Dudley yakınlarındaki evinden çıkıp alışverişe gittikten sonra ardından 11 aylık oğlunu bırakarak kayıplara karışmıştı. Bununla birlikte polis ona ne olduğunu bilmemekle beraber Natalie’nin kaybolması ile ilgili sırrı çözecek bir ihbar almış ancak ne olduğunu aydınlatmaya dair herhangi bir delil bulunamamıştı. 2004 yılının Mart ayında olayla bağlantısı olabileceği gerekçesiyle 18 yaşında bir erkek tutuklanmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.