kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3610
EURO
34,9649
STERLIN
40,9546
BITCOIN
$70.475
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

North Cyprus introduced at Olympia

North Cyprus introduced at Olympia
12.02.2019
0
A+
A-

NORTH Cyprus was introduced in the UK’s biggest holiday and tourism fairs.

The London North Cyprus office, which has accelerated its advertising and promotional activities before the holiday period, continues to participate in the Destinations Show held in Olympia.

This year almost over 50,000 people in London visited the Destination’s Show which took place between 31 January and 3 February.

The TRNC Tourism and Environment Ministry organised an approximately 40 m2 of North Cyprus introductory booth, tourism promotion activities continued for 4 days.

The North Cyprus booth was equipped with visuals reflecting the islands culture and special interest tourism; diving, hiking, nature, bird watching, cycling and paragliding activities were highlighted.

Caria Holidays, A1 Cyprus, Happy Days, Direct Traveller, Cyprus Paradise and Eco Travel Shop tour operators also participated in the promotion booth of North Cyprus.

Visitors to the North Cyprus stand showed great interest.  Kadir Doruhan, Coordinator of the London Tourism Office, made a statement about the event and expressed satisfaction with the interest of holidaymakers in Northern Cyprus.

Speaking to the London Gazete, Doruhan, stated that England holds a great potential of tourists for North Cyprus. Doruhan stated that they always participated in tourism exhibitions organised in the UK and attracted great attention. He emphasized that the necessary steps will be taken by focusing on the markets that can bring qualified tourists to the country.

 

Yorumlar

  1. Yüksel Aygar ( yuksel) says:

    Ben 1995 yılında Girnede Kolorduya bağlı olarak yangın söndürme ve yangını soğutma çalışmasına katılan asteğmen yüksel aygar, uzun yıllar geçmesine rağmen gönlümüz sizlerle, şimdi malül emrlliyim ve Ankarada Hoşderedeyim, akustik gitar çalıyorum uine aynı müzikle ilgileniyorum annem kanserden veat etti ve abimin genç yaşta oğlu üniversite öğrencisi oğulcanıda kaybettik, çok zor geçen 23 sene, Sevgili Kıbrıslılar Londradasınız, sizden dikeğim bu konuyu iletebilirmisiniz Çanakkalede 12 sene ilaç tedavisiyle çalıştım, Dumlupınar Denizaltısını çıkartabikecek bir yöntem buldum, başıma gelen birçok konu yardım etti, eğer isterlerse Titaniğide bu yöntemle çıkartabilirler sönük büyük balonları gemi içine yerleştirip deniz üstünden hortum bağkantısıyla gemi içinde şişirip geminin altından çelik halatla bağlayıp yukarı çekebilirler ayrıntıları kukkansmadığım sosyal paylaşım siteleri maik adreslerim ve anılarımı eski dostlarımı hem eski hemde Ankara ve Türkiyedeki yönetim dahil herkesten öğrenebilirler bu şekilde yarı deli yaşıyorum, hiçbir şey istemem kinseye şikayet etmem kendi derdime yanarım demiş yunus, mümkünse beni bir şekilde İngiltereyi ziyaret edebilmem için Tanıdık dostlara ulaşabilmem için Ankaradaki Kuzey Kıbrıs Türklerinin Derneğini arayıp, konuşabileceğim bir iki isim ve telefon söyleyebilirmisiniz, uğrayıp öğrenirim, Benim adresim Hoşdere caddesi Tomurcuk sokak Martı apt 19/6 Çankaya ve tlf 🙂 5331374519 her zaman canınız sağolsun sevgi ve selamlar, her zaman Ankarada sizlere yardımcı okabilirim, sizler bizim ülkeden daha demokrat ve sosyal insanlarsınız, bilmiyorum hasta değilim ama her konuda çok zor anlar ve günler yaşıyorum, sağlıklı ve mutlu bir yayın hayatı dilerim, konu bu cümle gibi işte,