kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
STERLIN
41,0275
BITCOIN
$70.376
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Johnny Depp’in kopuk parmağını tedavi eden doktor konuştu

Johnny Depp’in kopuk parmağını tedavi eden doktor konuştu
19.04.2022
0
A+
A-

Eski eşi Amber Heard’la “şiddet ve taciz” iddiaları sebebiyle yeniden davalık olan Johnny Depp’in doktoru da mahkemede ifade verdi. Dr. David Kipper, Depp’in kopan parmağını tedavi etmişti.

35 yaşındaki Amerikalı oyuncu Amber Heard, 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı ünlü aktör Johnny Depp’ten şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Boşanmalarının ardından 58 yaşındaki Depp, kendisine iftira attığını iddia ettiği eski eşi Heard’e 50 milyon dolarlık dava açmıştı.

Davayı kaybeden Depp’in, bu olayın ardından kariyeri ve kamuoyu önündeki imajı ciddi şekilde sarsıldı. Heard da, Depp’e 100 milyon dolarlık yeni bir davayla karşılık verdi. Davanın ilk duruşması 12 Nisan’da Virginia, ABD‘deki bir mahkemede görüldü.

Times’ın haberine göre, dün de Depp’in özel doktoru ve hemşiresi, Mart 2015’te Karayip Korsanları serisinin beşinci filminin çekildiği Avustralya’da kiralık bir evde aldığı yarayla ilgili ifade verdi.

Dr. David Kipper, eve girdiğini ve “kesinlikle üzgün” olarak nitelendirdiği ancak görünür bir yaralanması olmayan Heard’ı bulduğunu söyledi. Depp’in parmağının üst kısmının kesildiğini ve acil tedavi sağladığını aktardı.

“İÇSE DE İÇMESE DE ÇOK SEVİMLİ”

Depp’in hemşiresi Debbie Lloyd da, yaralanmanın nasıl meydana geldiği konusunda çelişkili iddialar duyduğunu söyledi. Elini bir telefona çarpması ve Heard’ün “ona bir votka şişesi fırlatması” bunlar arasındaydı. Lloyd, rakip iddiaları ona kimin söylediğini hatırlayamadı. Evin dağınık olduğunu ve duvarlarda yazılar olduğunu aktardı.

Hem Lloyd hem de Kipper, Depp’in Heard’a şiddet uyguladığını ve aktrisin yaralandığını hiç görmediklerini söylediler.

Depp’in güvenlik görevlisi Sean Bett de, Depp’in Heard’a karşı şiddet uyguladığını hiç görmediğini belirterek “İçse de içmese de çok sevimli” dedi.

Johnny Depp, kritik seviyelerde alkol ve uyuşturucu kullanmasıyla biliniyor.

Birçok tanığın dinleneceği davada henüz kesinleşen bir karar çıkmadı, duruşmanın toplamda 6 ila 7 hafta sürmesi bekleniyor.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.