kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
STERLIN
40,8482
BITCOIN
$70.342
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Henüz 3 aylık bebeğin halini görenler inanmıyor

Henüz 3 aylık bebeğin halini görenler inanmıyor
19.06.2021
0
A+
A-

İrlanda’da yaşayan Shannon Ayres isimli kadın, doğum yaptıktan sonra üzücü haberi aldı. Doktorlar, bebeğin kan şekerinin düşük olduğunu ve normal seviyelerde tutulmaması durumunda hayatını kaybedeceğini bildirdi. Doktorlar tarafından talihsiz bebeğe 50 binde bir görülen hiperinsülinizm tanısı konuldu.

ŞEKER TAKVİYESİ YAPILDI

Doktorlar, bebeğin hayatta kalması için şeker takviyesi yapılması gerektiğini söyledi. Yaşananlar karşısında büyük üzüntü yaşayan aile bireyleri, çocuklarının sağlığına kavuşması için doktorların tavsiyesini dinledi. Jaxon-James Ayers adı verilen bebeğe şeker takviyesi yapıldı ancak Ayers, şeker takviyesinin ardından değişmeye başladı.

KISA SÜREDE SAÇLARI ÇIKTI

Bebek, kısa sürede gelişerek olması gerektiği halinden çok daha farklı bir hal aldı. Jaxon-James Ayers’in hızla saçları çıkmaya başladı. Doktorlar, bebeğin yaşıtlarına göre çok hızlı gelişim gösterdiğini söyledi. Ayers’in sadece saçlarında değil vücudunun diğer bölgelerinde de kıllanma meydana geldiği öğrenildi.

ANNESİ PAYLAŞINCA İLGİ ODAĞI OLDU

Şu anda üç aylık olan Jaxon-James Ayers’in fotoğrafı, annesi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Anne Shannon Ayres’ın paylaşımının ardından küçük bebek, sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Ayers’in fotoğrafının altına yorum yapan takipçiler, “Ne kadar tatlı bir bebek” şeklinde ifadeler kullandı.

Çocuğunun durumuyla ilgili açıklama yapan anne Shannon Ayres, hastalığın kendilerini üzdüğünü ancak bebeklerinin sağlık durumunun şu an iyi olduğunu söyledi. Ayres, bebeklerine gösterilen ilgiden dolayı da mutlu olduklarını anlattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.