kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5865
EURO
34,8497
STERLIN
40,6973
BITCOIN
$64.770
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Plastik cerrah, duruşmaya hastasını ameliyat ederken katıldı

Plastik cerrah, duruşmaya hastasını ameliyat ederken katıldı
01.03.2021
0
A+
A-

ABD’nin Sacramento kentinde bir plastik cerrah, işlediği öne sürülen trafik suçu için Zoom üzerinden yapılan duruşmaya ameliyathanede hastasını ameliyat ederken katıldı. Dr. Scott Green hakkında soruşturma başlatıldı.

Sacramento Bee gazetesinin haberine göre, Dr. Green Perşembe günü yapılan ve YouTube’dan canlı yayımlanan duruşmaya ameliyathaneden bağlandı.

Mahkeme sekreteri, yargıç beklenirken Green’e “Duruşma için müsait misiniz? Anladığım kadarıyla şu anda bir ameliyathanedesiniz” dedi.

‘Hastanın selameti için duruşmayı erteliyorum’

Dr. Green, “Evet müsaitim efendim. Şu anda ameliyathanedeyim. Duruşma için uygunum, devam edin” dedi. Bu sırada Dr. Green’in ameliyatına devam ettiği görüldü.

Ardından duruşmaya yargıç Gary Link bağlandı. Link, “Yanılmıyorsam ameliyathanenin ortasında, bir hastasına aktif şekilde hizmet veren bir davalı görüyorum. Doğru mu Bay Green? Yoksa Doktor Green mi demeliyim?” diye sordu.

Dr. Green yargıca ameliyatta olduğunu fakat duruşmaya devam edebileceğini ve yanında başka bir doktor bulunduğunu söyledi, “Biz konuşurken onlar ameliyata devam edebilir” dedi.

Bunun üzerine yargıç Link, “Hastanın selameti açısından kendimi rahat hissetmiyorum. Bence uygun olmaz. Ameliyat yapmadığınız başka bir tarih belirleyeceğim” diyerek duruşmayı erteledi.

Soruşturma başlatıldı

California Sağlık Kurulu olayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. Kuruldan yapılan açıklamada “Doktorların hastalarını tedavi ederken belli kurallara uymasının beklendiği” hatırlatıldı.

Bu ay Texas’ın Brewster kasabasında Zoom üzerinden yapılan duruşmaya kedi filtresini kapatamadığı için “kedi” olarak katılan bir avukat yargıcı kedi olmadığına ikna etmeye çalışmış, “Buradayım, ben kedi değilim” demişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.