kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3151
EURO
35,1407
STERLIN
41,1006
BITCOIN
$70.912
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Nashville patlaması şüphelisinin mektubundan: Uzaylılar 2011’den beri Dünya’ya saldırıyor

Nashville patlaması şüphelisinin mektubundan: Uzaylılar 2011’den beri Dünya’ya saldırıyor
05.01.2021
0
A+
A-

ABD Nashville’de Noel sabah bombalı saldırı düzenleyen Warner’ın, uzaylı saldırılarından insan DNA’sıyla oynayan ‘kertenkele insanlara’ kadar çeşitli komplo teorilerinin yer aldığı mektupları ortaya çıktı.

ABD’nin Nashville kentinde Noel sabahı meydana gelen patlamanın 63 yaşındaki şüphelisi Anthony Quinn Warner’ın günler öncesinde bazı ‘tanıdıklarına’ yazdığı tuhaf mektuplar paylaşıldı.

Federal yetkililerin verdiği bilgilere göre birden fazla USB bulunan bir paketle gönderilen mektuplardan biri 9 sayfa uzunluğunda ve Warner’ın çeşitli inanışlarını gözler önüne seriyor. Mektuba “Selam dostum. Parkta bulduğum şeye inanamayacaksın. Elde ettiğim bilginin boyutu ölçülemez. Artık her şeyi anladım. Gerçekte kim/ne olduğumuzdan bu evrenin gerçekte ne olduğuna dair her şeyi anladım” diye başlayan Warner, sürekli ‘algıya’ vurgu yapıp ‘her şeyin bir illüzyondan olduğunu’ ve ‘ölüm diye bir şey olmadığını’ yazıyor.

23 Aralık tarihli bu mektupta 11 Eylül saldırıları ve Ay yüzeyine yapılan ilk insanlı uçuş olan Apollo 11’e dair komplo teorilerinde de değiniliyor.

Mektup, 2011’den beri uzaylıların Dünya’ya saldırılar düzenlediğine dair ifadelerle iyice tuhaflaşıyor. Warner mektupta 2011’i ‘aslında gezegen için yolun sonu olması gereken’ yıl olarak nitelendiriyor ve basının uzaylı istilasının üstünü örttüğünü öne sürüyor. Warner ‘sürüngen’ ve ‘kertenkele insanlar’ olarak tabir ettiği bu uzaylıların insanları kontrol etmeye çalıştığını, insan DNA’sını da bu yönde değiştirdiğini iddia ediyor.

5G iddiaları da soruşturuluyor

Mektuplarda Warner’ın bombalı saldırıyı neden düzenlediğine dair çok ipucu bulunmasa da Metro Nashville Polis Şefi John Drake, Warner’ın ‘polis ve hükümet karşıtı görüşler beslediğini’ açıkladı.

Warner’ın babasının bunayarak ölmesinden çalıştığı AT&T şubesini sorumlu tuttuğu, ayrıca 5G’nin insanları öldürdüğüne dair komplo teorisi yaratması için körüklediği iddiaları da soruşturuluyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.