kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3281
EURO
35,0599
STERLIN
40,9668
BITCOIN
$70.652
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Evsiz adam hayvan barınağındaki bütün kedi ve köpekleri yangından kurtardı

Evsiz adam hayvan barınağındaki bütün kedi ve köpekleri yangından kurtardı
28.12.2020
0
A+
A-

ABD’nin Georgia eyaletinde bir hayvan barınağında çıkan yangın sırasında, küçük yaştan beri sokakta yaşayan 53 yaşındaki Keith Walker canını tehlikeye atarak içerdeki bütün canlıları kurtarmayı başardı.

Georgia’nın yönetim merkezi Atlanta’daki W-Underdogs adlı hayvan barınağının mutfağında 18 Aralık günü yangın çıktı.

O sırada barınağın civarında olan Keith Walker olayı şöyle anlattı:

“Çok korktum yalan söylemek istemem. Bütün o dumanın içine girmeye gerçekten çok korktum. Ama Tanrı beni oraya o hayvanları kurtarmam için koydu. Bir köpeği seviyorsanız dünyadaki herkesi seversiniz. Benim en iyi arkadaşım köpeğim. Bugün onsuz var olamazdım. Onun için içerdeki bütün köpekleri kurtarmam gerektiğini biliyordum.”

Barınak yangında tamamen yok olmadı ama W-Underdogs’un kurucusu Gracie Hamlin yangından sonra binanın kullanılmaz halde olduğunu anlatıyor.

Ama şanslıydılar çünkü sığınak aslında bir hafta sonra Atlanta’daki yeni bir tesise taşınmaya hazırlanıyordu. Dolayısıyla bunu erkene almış oldular.

‘KORUYUCU MELEĞİM’

Gracie Hamlin, içerdeki tüm hayvanları kurtarmayı başaran Keith Walker için “O benim koruyucu meleğim. İtfaiyeciler bile köpeklerle baş edemeyeceklerini düşünürken o içeri girmiş ve bütün kedi ve köpekleri kurtarmaya girişmişti bile” dedi.

Hamlin, Walker’ı önceden tanıyordu. 13 yaşından beri sokakta yaşayan Walker’ın Bravo adındaki pitbull cinsi köpeğinin her gece sığınakta kalmasına izin vermişti.

Walker yangın çıktığı sırada Bravo’yu alıp yürüyüşe çıkarmak üzere sığınağa gidiyordu.

Yangını görünce içeri dalan Walker içerdeki 6 köpek ve 10 kedinin tümünü kurtarmayı başardı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.