kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5103
EURO
34,7183
STERLIN
40,3217
BITCOIN
$63.862
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

İngiliz turistler Afrikalı çocukları 3 dolar karşılığında ailelerinden alıp cinsel istismarda bulunuyor

İngiliz turistler Afrikalı çocukları 3 dolar karşılığında ailelerinden alıp cinsel istismarda bulunuyor
07.09.2020
0
A+
A-

İngiliz The Sun gazetesi, Afrika ülkesi Gambiya’da küçük yaştaki çocukların aileleri tarafından İngiliz turistlere 3 dolar karşılığında satıldığı anların fotoğraflarını ele geçirip yayınladı.

Çocuk istismarına karşı sıkı kanunların olmadığı Afrika’nın Gambiya şehrinde, çocuk istismarcısı olan İngiliz turistler için bir cazibe merkezi haline geldi. The Sun gazetesi muhabirleri, çocuk tacizcilerini gizli bir şekilde takibe aldı.
Gerek plajlarda gerekse mekanlardan tacizcilerin anne ve babalarından para karşılığında aldıkları çocuklar ile beraber denize gittikleri veya küçük çocukları otele götürdükleri görülüyor.
Yoksulluk yüzünden çouckların batı çocuk tacizcilerine yem olduklarını birinci elden görüntüleyen The Sun gazetesi muhabirleri, gece yarısına doğru bir İngiliz adamın kollarına aldığı iki yaşından küçük bir çocuğun adamın kollarında yaşadığı korkuya şahitlik etti.
The Sun gazetesinin ortaya çıkardığı fotoğraflar, İngiliz sömürgesinin çocuk tacizciliğine dönüştüğünü gösterdi.

Gambiya çocuk koruma enstütü koordinatörü Lamin Fatty, ülkesinde cinsel ilişkinin çok ucuz olduğunu bu nedenle kadın ve erkek yabancı turistlerin bazı cinsel arzularını tatmin etmek için ülkelerine geldiklerini söyledi.

Fatty, yabancı turist kadınların yeni ergenliğe ulaşmış erkek çocukları ile para karşılığı ilişkiye girdiklerini söyledi. Lamin, çocukların göz göre göre cinsel istismara maruz kaldıklarını ve hükumetin bunu durdurmak için hiç bir şey yapmadığını söyledi.

Dört çocuk babası Abdullah Labamba, birçok otelden birinin yanında bir meyve tezgahı işletiyor ve pedofillerin, poşet başına 1 sterlin altında fıstık satan savunmasız çocuk işçileri hedef aldığına tanık olduğunu söylüyor.

 

Labamba “Turistlerin tam burada sahilde küçük kız ve erkek çocuklarına yaklaştığını gördüm. Onları durdurmak için elimden geleni yapıyorum. Çocuklara ‘Defol buradan, burası sizin için güvenli bir yer değil’ dedim” sözleriyle olayın korkunç boyutlarını gözler önüne seriyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.