kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5074
EURO
34,5655
STERLIN
40,4503
BITCOIN
$61.746
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Ölen adamı kendi köpekleri yedi

Ölen adamı kendi köpekleri yedi
12.07.2019
0
A+
A-

ABD’nin Teksas eyaletinde polis, Nisan ayından bu yana hakkında kayıp ilanı bulunan Freddie Mack isimli adamın köpekleri tarafından öldürüldüğünü açıkladı.

Polise göre ayrıca, köpekler 57 yaşındaki adamı yedi.  Gelen bir ihbar üzerine 6 Mayıs tarihinde arama yapmak üzere Mack’in konutuna gelen polisler 18 adet saldırgan köpekle karşılaştılar.

Evi kontrol etmek için ilk denemelerinde başarısız olan polis 3 gün sonra yine eve geldiler ancak köpekler yüzünden yine başarısız oldular.

EVİNDE KEMİK PARÇALARI BULUNDU

Bunun üzerine evin üzerinde drone uçurmaya karar veren polis, herhangi bir kanıt bulamadı ve Mack ‘kayıp’ konumunda kalmaya devam etti.

Kayıp şahısla ilgili yapılan ek aramaların birinde ise evinin çevresinde çeşitli kemik ve kemik parçaları bulundu.

Bunun üzerine polis, köpeklerden 16’sını yakaladı ve evde yapılan incelemede kumaş şeritleri, kumaş içeren hayvan dışkısı, kemik parçaları ve insan saçı bulundu.

‘KÖPEKLERİNİ ASLA TERK ETMEZDİ’

Kendisini tanıyanlar tarafından polise yapılan açıklamada da, Mack’in ‘köpeklerini asla terk etmediği’ ve ‘genellikle aynı tip kıyafetler giydiği’ bilgisi verildi.

Devam eden araştırmalarda ise, köpek dışkısında bulunan kumaşın Mack’in kıyafetleriyle uyuştuğu tespit edildi.

Şerif Adam King tarafından yapılan açıklamada, “Yaptığımız araştırmalar sonucunda Freddie’nin ciddi sağlık sıkıntılarına sahip olduğunu öğrendik.

Bu yüzden, öldükten sonra mı yediler, yemek için mi öldürdüler, bunu asla bilemeyeceğiz. Her şekilde, bu korkunç bir olay ve Freddie’nin ailesine taziyelerimizi iletiyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Bulunan kemiklerin Mack’e ait olduğunun doğrulanması üzerine ise, ele geçirilen 16 köpek öldürüldü. Kalan iki köpeğin ise daha önce diğer köpekler tarafından öldürüldükleri tespit edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.