kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5258
EURO
34,7745
STERLIN
40,6356
BITCOIN
$63.617
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C

Tepkiler geri adım attırdı, Kardashian ‘Kimono’ markasından vazgeçti

Tepkiler geri adım attırdı, Kardashian ‘Kimono’ markasından vazgeçti
02.07.2019
0
A+
A-

ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian, yeni korse markasına verdiği ‘Kimono’ ismine yönelik tepkilerin sürmesi sonucu geri adım attı ve değişiklik yapacağını duyurdu. Açıklama tepkileri yatıştırsa da Japon yetkililer ABD’ye patent uzmanları göndereceklerini duyurdu.

Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapan Kim Kardashian, korselerini yeni bir marka adı altında piyasaya süreceğini açıkladı. Kardashian, “Korselerimin ismini açıkladığımda, en iyi duygularımla bunu yaptım Markalarım ve ürünlerim kapsayıcı ve çeşitlilik temelinde inşa ediliyor; dikkatli bir düşünme ve değerlendirme sürecinden sonra markamı yeni bir isimle piyasay süreceğim. Yakında sizi bilgilendireceğim. Anlayışınız ve desteğiniz için her zaman teşekkür ederim” dedi.

‘ÖĞRENİYORUM VE GELİŞİYORUM’

Kim Kardashian

Kardashian, “Girişimci olmak ve kendi kendimin patronu olmak hayatımda şükrettiğim en ödüllendirici mücadelelerden biri oldu. Onca yıldan sonra bunu benim için mümkün kılan hayranlarımla ve kamuoyuyla doğrudan iletişim kurabilmemdi. Her zaman dinliyorum, öğreniyorum ve gelişiyorum – bu yüzden insanların bana farklı bakış açılarıyla ve güçlü duygularla dönmelerinden memnuniyet duyuyorum” ifadelerini kullandı.

‘ÖZELLİKLE SEÇTİM’ DEMİŞTİ

Kim Kardashian’ın yeni korse markasını ‘Kimono Intimates’ adıyla piyasaya sürmesi, geleneksel giysilerine saygısızlık yapıldığı gerekçesiyle Japonya’da tepki toplamıştı.

Tepkilere ilk yanıtında Kardashian, isim değişikliğine dair imada bulunmamış, aksine ‘kimono’ adını özellikle seçtiğini, bunun giysinin güzelliği ve detaylarına bir övgü olduğunu savunmuştu.

BAKAN: PATENT UZMANLARI ABD’YE GİDECEK

Kim Kardashian’ın bu açıklamasıyla tartışma yatışmış görünse de Japonya ABD’ye ‘patent uzmanları’ göndermeye hazırlanıyor.Ticaret Bakanı Hiroshige Seko, ünlü yıldızın kararından haberdar olduklarını ancak yine de konuyla ilgili ‘dikkatli bir inceleme’ yapmak istediklerini söyledi. Seko, “Konu sosyal medyada büyük olay haline dönüştü. Tüm dünyada kimono kültürümüzün belirgin bir parçası olarak görülür. Amerika’da bile kimono Japan olmakla bilinir” dedi.

Bakan, Japon patent uzmanlarının 9 Temmuz’da ABD Patent ve Marka Ofisi’ne ziyarette bulunacağını duyurdu, konuyu yakından takip edeceğini vurguladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.