kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5964
EURO
34,7967
STERLIN
40,6456
BITCOIN
$64.781
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Cannes Film Festivali’ni mücevher hırsızları sardı: Kırmızı halıda gözlerine kestirip otel odasında soyuyorlar

Cannes Film Festivali’ni mücevher hırsızları sardı: Kırmızı halıda gözlerine kestirip otel odasında soyuyorlar
14.07.2021
0
A+
A-

Cannes Film Festivali uluslararası suç şebekelerinin odak noktası haline geldi. Kırmızı halıdaki yıldızları gözlerine kestiren Rusya, Romanya ve Bosna Hersek’ten gelen hırsızlar, Cannes’da oyuncuların kaldığı otellerin çalışanlarına rüşvet vererek mücevherlerini çalıyor.

Dünyanın en prestijli organizasyonlarından Cannes Film Festivali, uluslararası kamuoyunun olduğu kadar suç şebekelerinin de yakından takip ettiği bir etkinliğe dönüştü. Festivale katılan filmlerin yıldızları ve davetliler kırmızı halıda şıklık yarışına girerken, göz kamaştırıcı kıyafetleri ve onları eşlik eden takılarıyla bütün ilgiyi üzerlerine topluyor. Söz konusu ilgi mücevher hırsızlarını da harekete geçirdi.

2021 Cannes Film Festivali’ne katılan İngiliz oyuncu Jodie Turner-Smith, kırmızı halıda taktığı Gucci’nin elmaslarla süslü altın kolyesiyle adından uzunca süre söz ettirdi. 34 yaşındaki Smith, 17 bin sterlin değerindeki mücevherlerinin çalınmasıyla ise büyük bir şok yaşadı.Geceliği 2 bin 500 sterlin olan Marriott Otel’de kalan Smith’in soygun sırasında odada olmadığı öğrenildi. Fransız polisine şikayette bulunan Smith, 2.5 saatlik sorgunun ardından yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı. Yapılan ilk incelemede odaya herhangi bir zorlama olmadan girildiği belirtildi

RUSYA VE ROMANYA’DAN GELİYORLAR

The Times’ın haberine göre Smith’in başına gelenler sıradan bir hırsızlık olayı değil. Rusya, Romanya ve Bosna Hersek’ten Cannes’a gelen suç şebekeleri festivale kalan yıldızları hedef alıyor. Zengin konuklar gibi davranan ve otellerde oda tutan çete üyeleri, düşük maaşlara çalışan otel çalışanları ve güvenlik görevlilerine rüşvet vererek odalara giriş kartını ellerine geçiriyor.

Polisin Smith’in olayı ve hırsızlık çeteleriyle ilgili soruşturması devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.