kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
STERLIN
40,9612
BITCOIN
$69.856
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İngiltere’den Ramazan Bayramı mesajı

İngiltere’den Ramazan Bayramı mesajı
16.06.2018
0
A+
A-

İngiltere Başbakanı Theresa MayRamazan Bayramı dolayısıyla resmi Twitter hesabından görüntülü mesaj yayınladı.

Mesajında, Britanyalı Müslümanların ülkeye devasa ve değerli katkılarda bulunduğunu dile getiren May, bayramların “büyük kutlama ve sevinç zamanı” olduğunu belirterek, bayramın, Müslümanların ülkeye katkılarının kutlanması için bir fırsat oluşturduğunu kaydetti.

İngiliz lider, “Ülkenin her köşesinde ve hayatın her adımında Britanyalı Müslümanlar, kendi topluluklarına ve ülkelerine olumlu katkıda bulunuyorlar. Hepimizin gurur duyabileceği, başarılı, kapsamlı bir ülke haline gelmemizde rol oynuyorlar.” diye konuştu.

Ülkeye katkılarından dolayı Britanyalı Müslümanlara teşekkür eden İngiliz lider, “Ramazan Bayramınız mübarek olsun.” dedi.

Johnson: Ülkemizi büyük kılan zengin çeşitlilik
İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson da bayram dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Britanya’nın Müslüman topluluğu, sivil hayatın her alanında aktif olarak faaliyet gösterirken, iş dünyasından siyasete, sanattan tıpa kadar toplumun her alanında yer almaktadır. Ülkemizi büyük kılan da bu zengin çeşitliliktir.” ifadesini kullandı.

Ülkesiyle dünya genelindeki tüm Müslümanların Ramazan Bayramını kutlayan Johnson, dışişleri bakanı olarak Müslüman dünyasında barış için çalışmaya devam edeceğini belirterek, “Özellikle de odak noktamız MyanmarSuriye ve Yemen‘deki çatışmaların sona ermesidir.” değerlendirmesinde bulundu.

İngiltere’de yaşayan yaklaşık 3 milyon Müslüman, nüfusun yüzde 4,8’ini oluşturuyor. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.