kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
STERLIN
40,9450
BITCOIN
$70.447
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Vatan Kültürel Korosu’ndan muhteşem konser

Vatan Kültürel Korosu’ndan muhteşem konser
04.06.2018
0
A+
A-

Foto: Facebook

ÜNLÜ bestekar Avni Anıl’ı anma konseri düzenleyen Vatan Kültürel Türk Müziği Korosu muhteşem bir geceye imza attı.

Tanınmış müzik insanı Naci Göçen’in yönetiminde 3 Haziran Pazar akşamı gerçekleşen geceye Bromley Civic Centre ev sahipliği yaptı.

Konser öncesi bir konuşma yapan Koro Başkanı Türkan Nalbantoğlu şunları söyledi:

“Bilindiği gibi koromuz her zaman bir ilke imza atarken, yaptığı konserlerden de her yıl bir kurum ve kuruluşa yardım elini uzatıyor. Geçen yıl Lefkoşa’da Algım Eğitim Okulu’nda okuyan genç ve engelli bir çocuğumuz Ece’ye bir yıllık eğitimine katkıda bulunmuştur. Yine bu yıl haziran ayında gerçekleştireceğimiz konserimizde bağışımızı yapacağız. Yaşadığımız bu ülkede Türk müziğimizi icra etmek için büyük emekler veriyoruz ve kaliteli bir şeyler üretip yarınlara miras olarak bırakmak istiyoruz. Bizim misyonumuz hiçbir karşılık beklemeden Türk Sanat Müziği’mizi ölümsüzleştirmek ve daha çok dinleyiciye duyurmaktır.”

Foto: Facebook

AVNİ ANIL VE UNUTULMAYANLAR

İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde büyük müzisyen Avni Anıl’ın besteleri yorumlandı. Muhteşem konserin ikinci bölümünde ise Türk sanat müziğinin en sevilen eserleri yorumlandı. Konserde koro performanslarının yanı sıra Türkan Nalbantoğlu, Cihan Şenol, Ayda Mosharraf ve Bahar Gökhan solo yorumlarıyla dinleyenleri mest etti.

Gece sonunda konuk sanatçı ve müzisyenlere çiçek takdim edilirken, Başkan Türkan Nalbantoğlu’na ise özel teşekkür çiçeği verildi.

Foto: Facebook

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.