kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3395
EURO
35,0953
STERLIN
41,0566
BITCOIN
$62.752
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Kapalı
17°C
LONDRA
17°C
Kapalı
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
15°C
Perşembe Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Happy Days ile muhteşem Karadeniz turu

Happy Days ile muhteşem Karadeniz turu
21.05.2018
0
A+
A-

Londra’nın tecrübeli tatil firmalarından Happy Days Holiday’in organize ettiği ‘Türkiye tatil turları’ özellikle toplumumuz tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Yıl içerisinde birden fazla başarılı tatil turuna imza atan Londra’nın ünlü tur operatörü, muhteşem bir Karadeniz turu yapma hazırlığı içerisinde olduğunu duyurdu. Tecrübeli firmanın başarılı Koordinatörü Çimen Hassan Karadeniz Turu hakkında gazetemize şunları söyledi:

“Baştan başa Karadeniz ve Doğu Anadolu turu’nu kapsayan bu muhteşem gezimiz 30 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşecek. 10 gece – 11 gündüz tam pansiyon muhteşem bir gezi. Çok az bir süre kaldığı için acele edin ve kaçırmayın derim. Gerçekleştireceğimiz tur planı ise şöyle;

1.Gün: Londra’dan gelen uçağın varış saatine göre tüm grubumuzu Esenboğa Havalimanından alıp Çorum’a hareket ediyoruz. Alacahöyük, Yazılıkaya, Başkent Hattuşaş’ı geziyoruz. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra Amasya gidiyor ve varışın ardından gezimize başlıyoruz. Ferhat su kanalları, Amasya Tamimi Milli Mücadele Müzesi, II.Beyazıt Külliyesi, Şehzadeler Parkı ve Hazeranlar konağı, Saat Kulesi ve Panoramik olarak kral kaya mezarları, Amasya Kalesi-Amasya Arkeoloji ve mumya müzesini ziyaret ettikten sonra otelimize hareket ediyoruz. Odalara yerleşme, Akşam yemeği ve konaklama Amasya’daki otelimizde. (Taşhan hotel – tarihi kervansaray olup günümüzde otel olarak kullanılmaktadır.)
2.Gün: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra Tarihi Kentler Birliği üyesi ve Köprülü Mehmet Paşanın memleketi olan Vezirköprü’ye hareket ediyoruz. Vezirköprü’nün güzide köylerinin içinden geçerek Şahinkaya kanyonuna ulaşıyoruz. Şahinkaya kanyonunun görülmesinin ve tekne turunun ardından şehir merkezine geçiyoruz. Bünyesinde barındırdığı zengin mimarisi ve doğal güzellikleriyle, geleceğin turizm kenti olmaya aday, Vezirköprü’yü yürüyerek gezmeye başlıyoruz. Bedesten, Tacettin Paşa (Kurşunlu) Cami’si, Taş Medrese’nin gezilmesinden sonra öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrası Samsun’a hareket ediyoruz. Samsun’da Bandırma vapuru, İlk Adım Anıtı, Gazi Müzesi ve Onur Anıtını ziyaret ediyoruz. Ziyaretimizin ardından Samsun’daki otelimize hareket ediyoruz. Odalara Yerleşme, Akşam Yemeği ve konaklama Samsun’daki otelimizde. (Samsun Hilton)
3.Gün: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra Ordu’ya Yason Burnu’na hareket ediyoruz. Yason Burnu ve Kilisesini ziyaret edip ardından Boztepe’ye hareket ediyoruz. Aracımızdan inip teleferik ile Boztepe’ye çıkıp Ordu’yu kuşbakışı seyredip fotoğraf çektikten sonra öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrası tekrar teleferik ile aşağıya inip Fındık Alış-verişi için kısa bir serbest zaman verip Ardından Giresun’a gidiyoruz. Giresun’a varışın ardından Yerel araçlarımıza binip Giresun Kalesine çıkıyoruz. Kalede fotoğraf çekip yine aynı yerde bulunan Topal Osman Anıtını ve mezarını ziyaret edip transfer aracımıza binip aşağıya inip Trabzon’a hareket ediyoruz. Odalara Yerleşme, Akşam Yemeği ve konaklama Trabzon’daki otelimizde. (Trabzon Sandal Otel)


4.Gün: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra Ayasofya Camisi ve müzesine hareket ediyoruz. Rehberimiz eşliğinde tarihi Ayasofya’yı ziyaret edip ardından Atatürk Köşkünü ziyaret ediyoruz. Atatürk Köşkü ziyaretimiz sonrası Osmanlı döneminden bu yana süregelen telkâri sanatını görüp bilgi alıp gümüş alış-verişi için serbest zaman veriyoruz. Serbest zaman sonrası öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrası Maçka’ya hareket edip Altındere Milli Parkına varıp tadilatta olan Sümela Manastırını dışardan görüp fotoğraf çektikten sonra Hamsiköy’e hareket ediyoruz. Hamsiköyün görülmesi ve meşhur sütlacını tatmak için kısa bir serbest zaman erip, Zigana Tüneli ve Zigana Dağları panoramik fotoğraf için Zigana’ya gidiyoruz. Ardından Çayın sofralarımıza nasıl geldiğini ve aşamalarını görmek için Çay Fabrikası ziyaretimizi yapıp çay alış-verişi için kısa bir serbest zaman verip otelimize hareket ediyoruz. Odalara Yerleşme, Akşam Yemeği ve konaklama Trabzon’daki otelimizde. (Trabzon Sandal Otel)
5.Gün: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra Uzungöl’e hareket ediyoruz. Göl çevresinde rehberimiz eşliğinde yürüyüş yapıp serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz fotoğraf çekebilir ya da bisiklet turuna katılabilirler. Serbest zaman sonrası öğle yemeğimizi alıp Ayder Yaylasına hareket ediyoruz. Yol güzergahımızda bıçağıyla ünlü olan Sürmene’ye varıp bıçak alış-verişi için kısa bir serbest zaman verip yolumuza devam ediyoruz. Ayder Yaylasına varışın ardından rehberimiz eşliğinde yaylada yürüyüş yapıp Gelintülü Şelalesini görüp fotoğraflayıp otel giriş saatine kadar Ayder Yaylasında serbest zaman veriyoruz. Odalara yerleşme, Akşam yemeği ve konaklama Ayder Yaylasındaki otelimizde. (Ayder Sis Otel)
6.Gün: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra Ayder yaylasında kısa serbest zaman verip Fırtına Vadisi ve Deresine iniyoruz. Bölgenin en eski Osmanlı Köprüsü olan Çinçiva (Şenyuva) Köprüsünde Grupça fotoğraf çekilip bizi bekleyen yerel araçlarımıza binip İpek yolunun en görkemli Karakol Kalesi olan Kaleyi Zir (Zilkale) görüp fotoğraf için serbest zaman veriyoruz. Ardından Palovit Şelalesine çıkıp kısa mola verip Fırtına Vadisine geri dönüp yöresel öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrası Rize bezi alış-verişi için serbest zaman verip Fındıklı’ya Sevdaluk Dizisinin çekildiği Çağlayan Köyüne hareket ediyoruz. Çağlayan köyde çay-kahve içip Artvin Hopa’daki otelimize hareket ediyoruz. Odalara yerleşme, Akşam yemeği ve konaklama Hopa’daki otelimizde. (Peronti Otel)
7.Gün: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra Batum’a hareket ediyoruz. Gümrük ve kimlik işlemleri sonrası Sarp Sınır kapısından geçtikten sonra Batum’da panoramik olarak Gönyo Apsaros Kalesi, Sovyetler döneminden kalan eski yerleşimi görüp Dünyanın en büyük botanik parklarından birisi olan 2000 i ağaç olmak üzere 5000 den fazla bitki türünün bulunduğu botanik bahçesine hareket ediyoruz. Botanik bahçesinde yapılan yürüyüşün ardından öğle yemeği için restoranımıza gidiyoruz. Yemek sonrası Avrupa meydanı, Poseidon Heykeli ve Media Heykelini görüp verilen serbest zamanın ardından tekrar sarp sınır kapısına geliyoruz ve Türkiye’ye giriş yapıp otelimize doğru hareket ediyoruz. Odalara Yerleşme, Akşam Yemeği ve konaklama Hopa’daki otelimizde (Peronti Otel)
8.Gün: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra Kars’a hareket ediyoruz. Kars’ta Ani Harabelerine doğru yol alıp harabelerin bulunduğu Arpaçay kenarındaki açık hava müzesini gezip, güzergahımızda bulunan Çıldır Gölü’ne gidiyoruz. Göl kenarında fotoğraf çekmek için kısa bir mola verip öğle yemeğimizi alıp şehir merkezi gezimizi yapıyoruz. Havariler Kilisesi, Ebul Hasan Camii, Kemer Köprü, Hekim Evi, Fetih Camisi ve Arkeoloji Müzesini ziyaret ediyor ve akşam yemek ve geceleme için otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemek ve geceleme otelimizde… (Büyük Kale Otel)
9.Gün: Sabah kahvaltı sonrası Sarıkamış’a gidiyoruz. Sarıkamış Şehitliği, Katerin Köşkü ve kayak merkezini görüp, Erzurum’a hareket ediyoruz. Erzurum’a varışın ardından öncelikle Erzurum Evlerini görüyoruz. Daha sonra Çifte Minareli Medreseyi ziyaret edip Yöresel öğle yemeğimizi alıyoruz. Yemek sonrası Taşhan, Yakutiye Medresesi, Üç Kümbetler, Erzurum Kalesi, Lalapaşa Camisi, Atatürk’ün Evi ve Erzurum Kongre Binasını geziyoruz. Ardından Meşhur Oltu Taşı ürünleri alış-verişi için serbest zaman verip otelimize hareket ediyoruz. Odalara Yerleşme, Akşam Yemeği ve konaklama Erzurum’daki otelimizde. (Erzurum Palan Otel)

10.Gün: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra kısa bir alışveriş molası sonrası Erzincan’a hareket ediyoruz. Erzincan Şehir merkezi gezimizi yapıp öğle yemeğimizi de alıp ardından Sivas’a hareket ediyoruz. Sivas şehir merkezi gezisi, Sivas Kongre Binası, Çifte Minareli Medrese, Buruciye Medresesi, Şifahiye Medresesi, Cumhuriyet Meydanını gezip Ankara’ya hareket ediyoruz. Yolda akşam yemeğimizin Kayseri’de alınması sonrası Saat 23.00’de Ankara’ya varış odalara yerleşme ve geceleme… (HILTON GARDEN INN OTEL)
11.Gün: Sabah otelimizde açık büfe kahvaltımızı aldıktan sonra otelimizden çıkış yapıp Anıtkabir’e geçiyoruz. Burada Atamızın huzurunda yapacağımız çelenk koyma ve saygı duruşu törenimiz ardından Anıt Kabir Müzesi gezisi sonrası 1. Ve 2. Meclis Binaları ve Hacıbayram gezisi sonrası havaalanı transferi ve İstanbul aktarmalı Londra uçuşu…
Gezi ücreti: 1050 GBP

Gezi ücretine dahil olan hizmetlerimiz: Uçak bileti, konforlu son model otobüsümüz ile gidiş-dönüş özel ulaşım, araç içi ikramlar, (10) gece konaklama, açık büfe sabah kahvaltıları (10 adet) yöresel akşam yemekleri (10 adet) ve yöresel öğle yemekleri (11 adet), Zorunlu Türsab Seyahat Sigortası, Profesyonel rehberlik hizmeti, Tüm çevre gezileri ve Premier Tour Refakati, Vezirköprü’de tekne turu, Tüm transfer ücretleri
Gezi ücretine dahil olmayan hizmetlerimiz: Yemeklerde alınacak içecek ücretleri, Boztepe teleferik ücreti, Batum yurt dışı çıkış harç bedeli, Milli Park, Müze ve ören yeri giriş ücretleri ve kişisel harcamalar.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.