kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4976
EURO
34,7684
STERLIN
40,6430
BITCOIN
$63.652
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C

SON DAKİKA: Trabzonspor sahaya çıkacak

SON DAKİKA: Trabzonspor sahaya çıkacak
17.05.2018
0
A+
A-

Trabzonspor, bu akşam Dumlupınar Yeni Malatyaspor’layapacağı play-off karşılaşmasına çıkma kararı aldı.

 

Türk Ligi Birinci Küme’de bu akşam oynanması gereken Türk Ligi Birinci Küme play-off final maçına çıkmayacağını açıklayan Trabzonspor bu kararından döndü.

Dumlupınar Yeni Malatyaspor ile yapması gereken maçın, tüm ısrarlarına rağmen hafta arasına alındığını açıklayan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sinan Kaya, daha önce 20 Mayıs’ta oynanacağı açıklanan karşılaşmanın17 Mayıs’a alınmasını rakip takımın baskısı nedeniyle olduğunu iddia etmişti. Kaya, dün sabah yaptığı açıklamada maça çıkmayacaklarını vurgulamıştı.

Bu konuda Londra Futbol Birliği (LFA)’ne iki kez başvuran Trabzonspor’a istediği cevaplar geldi. LFA İletişim Sorumlusu Becky Greaves imzasıyla dün öğleden sonra 13.40’ta gönderilen yazıda maçın iki kulüp onanmadıkça sadece Pazar günü oynanması gerektiği bilgisi yer aldı.

LFA’den dün 17.59’da yine Becky Geaves imzasıyla gönderilen ikinci yazıda da iki kulübün hafta arası oynanması konusunda anlaşmaya varamadığı için Pazar günü oynamaları gerektiği hatırlatıldı. Yazıda bu olmadığı takdirde TTFF’in cezalara çarptırılacağı vurgulandı.

Başkan Sinan Kaya, Federasyonun zarar görmemesi için maçı yapacaklarını açıkladı.

 

SİNAN KAYA’DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sinan Kaya, “Şubat ayından beri en az üç kere hafta arası maç oynayamayacağımıza dair Federasyona yazılı dilekçe yolladık. Ancak Federasyon her nedense kulüpleri koyun gibi gördüğünden olsa gerek, bu özel durumumuzu göz ardı etti. İşte LFA’den gelen yazılar haklı olduğumuzu iyice gösterdi. En azından bundan sonra Federasyon LFA’nin uyarılarını dikkate alacaktır” dedi.

Federasyonun, Trabzonspor yüzünden ağır cezalar almasını da istemediklerini belirten Trabzonspor Başkanı Sinan Kaya, “Tüm şartları zorlayarak bu akşamki maça çıkma kararı aldık. Artık yeneriz veya yeniliriz bilemem ama Federasyonun hatasının sorumlusu biz olmamak için final maçını oynayacağız” şeklinde konuştu.

MAÇ NEW RİVER SPORTS CENTRE’DA BU AKŞAMOYNANACAK

Öte yandan Trabzonspor UK ile Dumlupınar Yeni Malatyaspor’u karşı karşıya getirecek Excellence Mortgage Türk Ligi Birinci Küme’de 2017-18 sezonunun şampiyonunu belirleyecek final mücadelesi bu akşam (17 Mayıs Perşembe) New River Sports Centre stadında oynanacak. Maç saat 19.45’te start alacak.

Bu iki takımdan Trabzonspor önceki sezon, Dumlupınar Yeni Malatya da geçen yıl şampiyon olmuştu.

Londra Futbol Birliği (LFA)’nin Trabzonspor’dan Emrah Kaya’ya dün gönderdiği cevap yazıları.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.