kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
STERLIN
40,9524
BITCOIN
$69.929
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Londra’da ‘Açık Öğretim’ paneli

Londra’da ‘Açık Öğretim’ paneli
14.05.2018
0
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden Anadolu Üniversitesi’nin bir programı olan Açık Öğretim Fakültesi’nin eğitimleri ve imkanlarını konu alan bir panel Londra’da bulunan Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye’nin Londra Eğitim Müşaviri Hasan Ünsal’ın da katıldığı panelde, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Bölümü’nden Doç. Dr. Erol Şener tarafından bir sunum yapıldı.

Sunumuna Anadolu Üniversitesi’ni anlatan bir tanıtım videosu ile başlayan Şener daha sonra Açık Öğretim Fakültesi’nin eğitim imkanları ve öğrenci sayıları hakkında bazı istatistiksel bilgiler verdi.

Panelin sonunda sorulan çeşitli sorulara yanıtlar veren Şener, ‘Açık Öğretim Fakültesi diploması İngiltere’de de geçerli mi?’ şeklinde gelen bir soruya, ‘Anadolu Üniversitesi diplomaları Türkçe haricinde ek olarak İngilizce bir belge ile birlikte veriliyor. Anadolu Üniversitesi tarafından verilen diplomalar İngiltere’de de geçerlidir. Diplomalarımız Uluslararası olduğu için öğrencilerimiz Birleşik Krallık’ta da, okudukları bölüme karşılık gelen yüksek lisanslarını, eğer başvurdukları program şartları uygunsa yapabilirler.’ şeklinde bir cevap verdi.

HER YIL BİNLERCE ÖĞRENCİ MEZUN OLUYOR

Her yıl binlerce öğrencinin Anadolu Üniversitesi’nden mezun olduğunu belirten Şener, ‘İngiltere’de de Açık Öğretim sınavları düzenleniyor. Bu sınavda görevli olarak ben seçildim. Burada öğrencilerimizin sınavlarını gerçekleştireceğiz. Amerika’da dahil olmak üzere birçok ülke de öğrencilerimiz eğitimlerimizden faydalanıyor. Bugün düzenlediğimiz panelde bunları sizlerle paylaşmaktan son derece mutluyum.’ dedi.

KAYIT OLMAK İSTEYENLER İÇİN

Anadolu Üniversitesi’nin yurtdışı programları hakkında bilgi almak isteyen ve kayıt olmak isteyen öğrenciler Üniversitenin Almanya’da bulunan Batı – Avrupa Şubesi ile 00 49 221 5110 44 numaralı telefondan veya www.anadolu-uni.de adresinden iletişime geçebilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.