kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5183
EURO
34,7309
STERLIN
40,4866
BITCOIN
$63.443
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Zek & Co. 30 yılını gururla kutluyor

Zek & Co. 30 yılını gururla kutluyor
13.04.2018
0
A+
A-

KUZEY Londra’nın köklü muhasebe firmalarından Zek & Co. muhasebe ofisi, kuruluşunun 30. yılı nedeniyle Kurucu Sayın Tevfik Rüştü Zekai tarafından bir kutlama mesajı yayınlandı.

1988 yılında kurulan firma ile ilgili olarak amaçlarının her zaman en iyi hizmeti vermek olduğuna değinen Zekai şunları söyledi:

“Şirketimiz ve kurumumuz kurulduğu günden bu yana, ilkelerine ve değerlerine bağlı geniş bir aile olarak çalışmaktadır ve bunun gururu ile yolumuza devam etmekteyiz. Kuruluş amacımız müşterilerimize en iyi ve kaliteli hizmeti vermektir.

Müşterilerimizi hedeflerine bir adım daha yaklaşmalarını sağlayan çabalarımız ve arzumuz ilk günkü gibi ihtişamlı bir şekilde devam etmektedir. Belirlediğimiz bu vizyon öncülüğünde çözüm odaklı çalışmalar geliştirerek, mesleki değer ve ilkelerimizi en üst seviyeye taşımayı misyon edinmiş bulunmaktayız.

30 sene önce kurulan kurumumuzun kuruluş yıldönümü nezdinde şu an çalışan ve eskiden bizimle çalışan tüm arkadaşlarımızı minnet duygusu saygı ve sevgi ile anıyoruz.

Tüm meslek mensubu üyelerimizin bildiği gibi günümüzde muhasebe mesleğinin, işletmeler ve işletmelerin oluşturduğu ekonomik sistem açısından önemi sürekli artmaktadır ve ülkenin ekonomik kalkınmasında öncü rol almaktadır.

Bu nedenledir ki; ekonomide yaşanan sorunlara önemle vurgu gerekmektedir. Çünkü mesleğimiz adına yaşanan olumsuzluklar tüm ekonomiyi etkilemektedir.

Son zamanlarda yapmış olduğumuz değişikliklerle ofis arkadaşlarımızın ve müşterilerimizin daha ferah ve rahat edebilecekleri bir atmosfer yaratmakla daha geniş bir çapta halkımıza hizmet verebileceğimiz bir ortam hazırladık.

Şirketimizin kuruluşunda ve bu seviyeye gelmesinde emek veren eski ve yeni tüm çalışanlarımıza yönetimde yer almış kişilere, kurumumuzun amacını perçinleştirmek için destek veren değerli meslek mensuplarımıza ve en nemlisi çok değerli bütün müşterilerimize desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.