kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
STERLIN
40,8115
BITCOIN
$70.868
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Happy Days’den Atlas Global ile dev anlaşma

HAPPY Days Holiday direktörü Saffet Başpınarlı Londra’da hiçbir seyahat acentesinde olmayan bir ilke daha imza attıklarını açıkladı.

Happy Days’den Atlas Global ile dev anlaşma
17.03.2018
0
A+
A-

 

HAPPY Days Holiday direktörü Saffet Başpınarlı Londra’da hiçbir seyahat acentesinde olmayan bir ilke daha imza attıklarını açıkladı. Atlas Global firması ile 7300 koltuk için anlaşma yaptığını duyuran Happy Days Holiday bu yıl Kuzey Kıbrıs’a ve Türkiye’ye uygun fiyatlı paket tatili ve uçak biletinin adresi olacağını iddia ediyor!

Happy Days Holiday işletme koordinatörü Çimen Hassan, Atlas Global ile imzalanan özel anlaşma için şunları söyledi:

LONDRA’DA BİR İLK

“Happy Days Holiday, Atlas Global firması ile özel olarak yaptığımız anlaşma şu anda 7300 koltuğu kapsıyor ve bu Londra’da bu zamana kadar yapılan en büyük anlaşmalardan biri. Satın aldığımız 7300 koltuk ve bu özel anlaşma sayesinde müşterilerimiz gidecekleri tatil beldelerine Atlas Global’in konfor ve kalitesini çok daha uygun fiyatlara sunabileceğiz. Bundan sonra iddia ediyoruz ki Londra’da Kıbrıs ve Türkiye’ye en uygun Tatil paketi ve uçak bileti fiyatlarını müşterilerimiz bizden satın alabilecek. Daha önce de her zaman en uygun fiyatları sunan firmamız, bu anlaşma sayesinde çok daha avantajlı tatil paketlerini ve uçak biletlerini müşterilerimize sunabileceğiz. Bu bizi de çok heyecanlandıran bir gelişme oldu. Londra’dan İstanbul’a başlayıp, Kıbrıs, Bodrum, Belek, Dalaman, Antalya, Gaziantep, Adana, Kayseri gibi birçok şehire aktarma yapabilecekleri uygun fiyatlı uçak bileti ile tatil paketleri için mutlaka acentemize ulaşmalarını tavsiye ediyorum. Bunun yanında, yolcularımız örneğin gidişini Antalya veya Bodrum yapıp dönüşünü Kıbrıs veya İstanbul’dan yapabilir. Buna benzer avantajları tatil paketlerimizde müşterilerimize sunabiliyoruz.”

 

“TÜM MÜŞTERİLERİMİZ 40 KG TASIYABILECEKLER”

“Happy Days Holiday müşterilerimizin bizden aldıkları uçak biletlerinde ve tatil paketlerinde yolcu beraberinde taşıyabilecekleri toplam ağırlık 40 Kg. Bu sayede, özellikle memleketlerindeki tatil beldelerine giderken yolcularımız daha rahat eşyalarını götürebilecek.

Seyahat sırasında yemekleriniz ve içecekleriniz bedava. Her zaman müşterilerimize daha iyi imkanlar sunmaya gayret ediyoruz. Özellikle bu yaz birbirinden muhteşem tesislerde tatil yapabilecek müşterilerimiz için çok avantajlı tatil paketlerimiz bulunuyor. Erken rezervasyon avantajlarının devam ettiği kampanyalar için müşterilerimiz mutlaka bizi arasınlar veya yeniden dekor yaptığımız acentemizi ziyaret etsinler ve kahvemizi içsinler.”

ALAÇATI OT FESTİVALİ İÇİN ‘SON FIRSAT’

“Bildiğiniz gibi turlarımız oldukça ilgi görüyor. Sıradaki tatil turumuz Ege’ye. Bu yıl Alaçatı Ot Festivaline gidiyoruz ve her zamanki gibi çok eğeleneceğimiz bir tur olacağına eminiz. Bu tura katılmak için artık son fırsat diyebilirim. Bu turda Türkiye’nin en güzel bölgelerinden biri olan Ege Bölgesini keşfedecek ve Alaçatı Ot Festivali’ne gideceğiz. Bu tura katılmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Detaylı bilgi için müşterilerimiz acentemize ulaşabilirler.”

Sizde birbirinden avantajlı tatil turları ve uçak biletleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız firmanın 341 Green Lanes, Harringay, London N4 1DZ adresini ziyaret edebilir veya 020 8800 3836 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.