kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3228
EURO
35,0703
STERLIN
41,0306
BITCOIN
$70.841
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Seçim kampanyası guruları Londra’da buluşuyor

23. Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği – EAPC Konferansı, 34 ülkeden seçim kampanyası uzmanları, siyasi danışmanlar, kampanya yöneticileri, araştırmacılar, akademisyenler, halkla ilişkiler ve siyasetçilerin katılımı ile gerçekleşecek.

Seçim kampanyası guruları Londra’da buluşuyor
16.02.2018
0
A+
A-

13-14 Mart tarihlerinde İngiltere’nin başkenti Londra’da gerçekleşecek olan 23. Avrupa Siyasi Danışmanlar Derneği – EAPC Konferansı, 34 ülkeden seçim kampanyası uzmanları, siyasi danışmanlar, kampanya yöneticileri, araştırmacılar, akademisyenler, halkla ilişkiler ve siyasetçilerin katılımı ile gerçekleşecek.

Her sene başka bir Avrupa ülkesinin başkentinde gerçeklesen konferansın bu seneki teması “Kutuplaşma.” Temanın altında kutuplaşmanın yarattığı koşullarda siyasi iletişim ve kampanya yönetimi, belirli sosyoekonomik faktörler üzerindeki etkisi tartışılacak. Konferansta ABD, İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa, Rusya, İrlanda, Avusturya ve Türkiye gibi ülkelerde yakın zamanda yapılmış olan seçimler ve yaklaşan seçimler tartışılacak.

AVRUPALI SİYASİLERDEN KONFERANSA YOĞUN İLGİ

Konferansa hem merkez sağdan, hem de merkez soldan önemli Avrupalı siyasetçiler ve siyasi danışmanlar katılıyor. Örneğin Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreau konferansın açılış konuşmasını yapacak. Ayrıca İngiliz siyasetçiler Stephan Dorrell, Barones Anne Caroline, Nigel Griffits, Patrick Heneghan gibi önemli isimler başta olmak üzere çeşitli Avrupalı siyasetçiler, gazeteciler ve akademisyenler konferansta sunumlar yapacak. Rusya’da önümüzdeki ay yapılacak olan başkanlık seçimlerinde farklı adayların kampanyalarını yöneten önemli isimler de konferansta temsil edilecekler.

Kapital Media London tarafından organize edilen konferansa ülkemizden ise Dr. Selin Sayek Böke keynote konuşmacı olarak katılıyor. Ayrıca Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şahin Karasar Türkiye’deki Mülteciler Sorunu konusunda bir sunum yapacak. Türkiye siyasi danışmanlar Necati Özkan ve Mehmet Ural ise konuşmacı olarak katılacaklar.

GÜNDEMDE YENİ KAMPANYA TEKNOLOJİLERİ VE TRENDLER DE VAR

Son dönemde sürpriz başarılara imza atmış Donald Trump, Emmanuel MacronAngela Merkel, Jeremy Corbyn ve Sadık Khan gibi siyasi liderlerin dijital kampanya yöneticileri ile Brexit kampanyasının dijital kampanya yöneticileri EAPC Londra konferansına damga vuracaklar. Dijital dünyada, data kullanımından, toplum yönetimine kadar son dönemin ve yakın geleceğin teknolojileri ve trendleri konferansın önemli gündem maddeleri olacak.

YILIN EN BAŞARILI SEÇİM KAMPANYALARINA POLARİS ÖDÜLLERİ VERİLECEK

  1. EAPC Konferansının sonunda 14 Mart akşamı yapılacak olan Polaris Ödülleri töreninde ise Avrupa’dan ve tüm dünyadan seçim kampanyaları, kamusal kampanyalar ve halkla ilişkiler kampanyaları arasından eçilen sahiplerini bulacak. Global çapta tüm siyasi kampanyaların katılımına açık olan ödül, 28 Şubat tarihine kadar başvuruları kabul ediyor. Başvuran kampanyalar 20 kişilik bir uluslararası jürinin değerlendirmesine sunulacak. (HABERLER.COM)
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.