kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3319
EURO
35,1902
STERLIN
41,1289
BITCOIN
$65.476
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Köşk Restaurant’a hijyen cezası

GIDA hijyeni ve güvenlik hatalarından dolayı Köşk Restaurant’a yaklaşık 9 bin pound para cezası kesildi.

Köşk Restaurant’a hijyen cezası
07.02.2018
0
A+
A-

GIDA hijyeni ve güvenlik hatalarından dolayı Köşk Restaurant’a yaklaşık 9 bin pound para cezası kesildi.

Edmonton bölgesinde bulunan Koşk restoranına, Enfield Belediye yetkilerinin teftişlerden sonra gıda güvenliği ve hijyen konularında sorunlar bulundu ve bundan dolayı para cezasına mahkum edildi.

Gıda Güvenliği ve Hijyen Yönetmeliği yasasına göre, Köşk Restaurant menajeri İsmail Koca beş suçtan suçlu bulundu. 18 Ocak’ta Highbury Corner mahkemesinde yapılan duruşmada Köşk Restaurant sahipleri, beş ayrı hijyen, sağlık ve iş güvenliğini ihlal ettikleri gerçekçisiyle 8 bin 653 pound ödemeye mahkum edildi.

Enfield Belediyesi’nden bir gıda denetçisi ilk olarak Ağustos 2016’da Köşk Restaurant’ı ziyaret ettiklerini ve çok sayıda gıda güvenliği sorunu bulduklarını söyledi.

Enfield Belediyesi’nin Çevreden Sorumlu Meclis Üyesi Daniel Anderson, “Enfield Belediyesi, yasalara uymayan işletmelere göz yummayacaktır. Güvenli gıda standartlarına uymayan ve işletme standartlarını tehlikeye atan tesisler cezalandırılacaktır. Gıda güvenliği müfettişleri, restoranların yiyecek işleme, hijyen standartlarını ve eğitimlerini nasıl geliştirebilecekleri konusunda daima tavsiyelerde bulunuyor.” dedi.

Yorumlar

  1. Mesut says:

    A bu geri zekali belediye ve Bu muhabir
    Neden 2 sene sonra millete
    Haber veriyor 2 sene millet
    Yemek yedi orada yada neden kapatmamislar o kadar ciddi hijyen sorunu vardida isiniz gucunuz millete bok atmak
    Paid news ?

  2. Zeynep says:

    http://ratings.food.gov.uk/business/en-GB/971377/Kosk-Restaurant-Enfield
    Bu link ile belediyenin raporunu kendiniz gorebilirsiniz. Mekan 0 almis!

  3. Bill says:

    Iki sene once teftis olmamis gecen ay olmus.

  4. Teyfik kartal says:

    Ceza nın neden verildigiyle ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmadan yayın yapan veya yorum yapan herkesi bilgilendirmek isterim.oncelikle ceza 2015 de verilmiştir.verilme sebebi kıyma makinesinin üstünde güvenlik demiri bulunmadığı İçin verildi.ancak 2015 den buyana el değiştirilmiş olup iç dış değişiklikler düzenlemeler hatta çalışan da dahil olmak üzere yenilikler yapılmıştır.hizmet kalitemiz aldığımız ödüllerle tescillenmiş olduğunu tüm herkes bilmektedir.bu bir karalama kampanyasıdır.ve böyle asparagas haberler bizi incitmez çünkü köşk artık bir markadır.

  5. Mehmet Akdag says:

    Teyfik Kartal haberi okudun mu? Biz okuduk ve anladık. Diyor ki “Enfield Belediyesi’nden bir gıda denetçisi ilk olarak Ağustos 2016’da Köşk Restaurant’ı ziyaret ettiklerini ve çok sayıda gıda güvenliği sorunu bulduklarını söyledi.” yani siz Köşk restorantını aldıktan sonra yapılmış denetimler. Bizce bir karalama yok, aksine toplumu bilgilendirme var. Teşekkürler Londra Gazete!

  6. Teyfik kartal says:

    Mehmet Akdağ
    Benim köşk restorancı aldığım tarih 2017 mayıs ayıdır.

  7. Cezmi sertas says:

    http://ratings.food.gov.uk/business/en-GB/971377/Kosk-Restaurant-Enfield

    Bu linkten en son 9 agustos 2017 deki raporu gormek mumkun. 0 yildiz verilmis. Eger bu bir karalama kampanyasiysa belediyede bu isin icinde. Dava acin. Yok degilse insanlarin sagligiyla oynamayin.

  8. Gül says:

    İki sene önce uyarılmas ama gereken yapılmadı söylüyor restroant saybi ilgilenmedinden dolayi ikinci Teftiş gelince para cezasına yargilanmas gayet doğal sağlık Bakanlığı’ndan Teftiş yinden ziyaret eder demek 2 sene sora ziyaret edilmis haber yazarlarına Teşekkür ederim bilgi net verdi için konuyu algilama sorunu olan bir daha okusun

  9. Halil Topuz says:

    Önemli ciddi bilgiler için teşekkürler Londra gazetesi
    Sağlık herşeyden önce gelir keşke kapatsalardı