kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
STERLIN
40,9639
BITCOIN
$69.736
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Aldora ile evinizi yenilemenin tam zamanı

LONDRA’NIN mobilya sektöründeki öncü isimlerinden Aldora Mobilya yapmış olduğu özel kampanyaları ile evlerini yenilemek isteyenlere büyük avantajlar sunuyor.

Aldora ile evinizi yenilemenin tam zamanı
05.02.2018
0
A+
A-

LONDRA’NIN mobilya sektöründeki öncü isimlerinden Aldora Mobilya yapmış olduğu özel kampanyaları ile evlerini yenilemek isteyenlere büyük avantajlar sunuyor. Türkiye’nin en büyük mobilya üreticilerinden biri olan Aldora Mobilya’nın birbirinden güzel, yatak odası, çocuk odası, oturma grubu, halı ve porselen gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Aldora Mobilya’da indirim kampanyası kapsamında, bazı ürünlerde %50’ye varan indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Her bütçeye uygun ürünlerinin olduğunu ve tüm ürünlerinin yüksek bir kaliteye sahip olduğuna değinen firmanın ortaklarından Ahmet Kömür şunları söyledi:

“Londra’da orta ve üst segmentte uygun fiyatlı mobilya arayan müşterilerimize en kaliteli çeşitleri Aldora kalitesi ile uzun yıllardır sunabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kalitemizi keşfeden birçok müşterimiz devamında birçok tanıdığını mobilya almak için mağazamıza getiriyor. Tabi ki bu bizi çok sevindiriyor. Aldora Türkiye’nin en büyük mobilya firmalarından birisidir. Kayseri’de üretilen ve %100 Türk malı olan mobilyalar, Aldora markası ile Almanya, Fransa, Avusturya ve İngiltere gibi Avrupa’nın her geçen gün büyümeye devam eden en önemli markalarından biri haline gelmiş durumda. Hizmet vermeye başladığımız ilk günden bugüne, başta Türkiyeliler olmak üzere hatırı sayılır kadar yabancı müşterilerimizin de olması hem kendi başarımız hem de Aldora’nın kalitesinden kaynaklanıyor. Fiyatlarımız ve satış sonrası hizmetlerimiz kapsamındaki başarısı olarak görüyor. İndirimli fiyatlarımızın yanı sıra, 48 aya varan faizsiz taksit imkanı da müşterilerimizin evlerini rahatça yenilemesini sağlayacak.”

Hem cebinizi hem evinizi hem de kendinizi mutlu edecek fırsatlar sunan Aldora Mobilya’nın Dalston’daki şubesinde, yemek odasından, yatak odasına, çocuk odasından, oturma gruplarına, halıdan porselen yemek takımı setlerine kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesinde kaçırılmayacak fırsatlar ve indirimler bulunuyor.

Daha detaylı bilgi almak için Aldora Dalston şubesini 020 7254 3331 numaralı telefondan arayabilir veya mağazayı 92-94 Kingsland High Street, Dalston, E8 2NS Londra ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.