kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3433
EURO
35,1097
STERLIN
40,9220
BITCOIN
$70.786
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Ada’nın Cristiano Ronaldo’su

İngiliz futbolunun gol umudu Harry Kane, hazırladığı kariyer planlamasıyla Ada’nın bir numaralı gündemi halinde.

Ada’nın Cristiano Ronaldo’su
30.01.2018
0
A+
A-

 

İngiliz futbolunun gol umudu Harry Kane, hazırladığı kariyer planlamasıyla Ada’nın bir numaralı gündemi halinde.

Rusya’daki 2018 Dünya Kupası‘na hazırlanan İngiltere’de Tottenham’ın forveti güneş gibi parlıyor. Premier Lig’in gol kralı, beslenme programından, özel çalışmalarına, hedeflerinden yaşayış biçimine kadar yeni efsane olarak anılıyor.

İngiltere’de son dönemin en favori oyuncularından Harry Kane, adeta bir güneş gibi parlamaya devam ediyor. Tottenham formasıyla her geçen maçta daha iyi bir görüntü çizen Kane, Ada’da yeni gol umudu olarak görülüyor.

2018 Dünya Kupası’nda yer alacak İngiltere’de de Alan Sherar’dan sonra en fazla beklentilere sahip yıldız futbolcu, geçen sezon yakaladığı gol krallığı başarısından sonra bu durumu bir seviye daha yukarı taşıdı.

Son olarak Independent Gazetesi‘nin hazırladığı detay haberde Harry Kane’in beslenme biçiminden, uyguladığı programlara, özel çalışma metotlarından, hedeflerine kadar birçok konu ele alındı.

İlk olarak 24 yaşındaki futbolcunun, 1 Ocak 2017 tarihinden beri özel bir beslenme uzmanıyla çalıştığı kaydedildi. 13 aylık süreçte bu beslenme uzmanının haftanın 6 günü bizzat Kane’in evine gittiği ve evde hazırlanan yemeklerin nasıl olması gerektiğini belirlediği gösterildi. Haftalık hazırlanan programlarda, hangi hafta daha çok karbonhidrat hangi hafta daha az karbonhidrat yeneceği tespit ediliyor, şekerli, tuzlu ve yağ yapıcı yemeklerden kaçınılıyor. Ayrıca sezon içerisinde Kane’in toparlanma süreçlerini kusursuz geçirmesi için alkol almasına hiç izin verilmiyor.

Bir diğer detay da Kane’in boş günleri. İngiliz forvet, boş günlerinde tek başına şut çalışmaları yapıyor, maçlarda karşılaşacağı zorlukları tahmin ederek buna göre hamleler yapıyor. En ilginç detay ise günün belli saatlerinde sadece sol ayağını güçlendirmeye yönelik şut çalışmaları gerçekleştiriyor.

TEK DERDİ ÇALIŞMAK

24 yaşındaki Harry Kane’in kişisel görüşü de sadece çalışmak üzerine kurulmuş durumda. İngiliz basınına durumuyla ilgili konuşan yıldız forvet, bir NFL oyuncusunu örnek aldığından bahsediyor.

NFL’in önemli isimlerinden Tom Brady’nin çalışkanlığı ve azmini örnek aldığını kaydeden yıldız forvet, “Benim kariyerimde yapmaya çalıştığım şey; çok çalışmak ve kendimi bu işe adamak. Tıpkı Tom Brady gibi.. O da çok çalıştı ve kendini işine adadı. Kendime olan inancım beni bugünlere taşıdı, gençken bana inanmıyorlardı, ama ben çok çalıştım” diyor.

İSTENEN İDOL

İngiliz futbolunun önemli isimlerinden Gareth Southgate, Harry Kane hakkında özel yorumlarda bulunuyor. Kane’in herkes için ideal bir örnek olduğundan bahseden Southgate, “Kesinlikle çocukların, gençlerin örnek alabileceği bir idol. Herkesin istediği şekilde bir idol. Her eksiğini düzeltmeye çalışan, her boşluğu değerlendiren bir futbolcu ve profesyonel” dedi.

RONALDO BENZETMESİ

Harry Kane’in bu çıkışıyla alakalı Independent Gazetesi’nin ‘Ada’nın Cristiano Ronaldo‘su’ başlığı dikkat çekiyor. Kane’in de tıpkı Ronaldo gibi çalışma disiplini, programı ve en ince detayları hesaplaması ön plana çıkarılıyor. (SKORER)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.