kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
EURO
STERLIN
BITCOIN
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Weddings by Driven sizi mutluluğa taşıyor

RÜYALARINIZI süsleyen muhteşem bir düğünü, düğün konseptine göre seçtiğiniz çok özel bir gelin arabası ile taçlandırın.

Weddings by Driven sizi mutluluğa taşıyor
28.12.2017
0
A+
A-

RÜYALARINIZI süsleyen muhteşem bir düğünü, düğün konseptine göre seçtiğiniz çok özel bir gelin arabası ile taçlandırın. Gelinin şıklığına yakışan bir gelin arabası, tüm davetlileri etkiler. Weddings by Driven sizi bu özel gününüzde mutluluğa taşıyor.

Weddings by Driven, 20 yılı aşkın tecrübesi ile Londra’da yeni ve eski model şoförlü araçlarıyla hizmet veriyor. Dünya evine girecek çiftlerin düğün mekanlarına ihtişamlı bir şekilde girmesi için kiralık araç hizmeti veren firma bünyesinde bulundurduğu pek çok araçla rakiplerine fark atıyor.

Profesyonel ve geniş kadrosu ile küçük veya büyük fark etmeksizin tüm düğünlere servis veren Weddings by Driven, uygun fiyatları ile de bütçenizin dostu olacak.

Firmanın deneyimli şoförleri farklı kültürlere uygun kostümlere sahip. Oldukça tecrübeli şoförler ayrıca, gelin ve damada her türlü konuda yardımcı oluyor. Şoförler ayrıca restoranlar, konaklama ve eğlence mekanları hakkında çiftlere tavsiyeler de sunuyor.

İSİMLİ PLAKA VE HEDİYELER

Weddings by Driven, evlenecek çiftlere özel hediyeler veriyor. Bunlardan bir tanesi gelin ve damadın isimlerin yer aldığı isimli plaka. Seçtiğiniz aracın ön ve arka plaka alanlarında dilerseniz isimleriniz, dilerseniz soyadınızı yazdırabilirsiniz. Firma ayrıca talep üzerine seçtiğiniz aracı ücretsiz olarak tül ile süslüyor. Yolculuk sırasında heyecandan dili damağı kuruyabilecek çiftleri de unutmayan firma, çiftlere alkollü ve alkolsüz seçeneklerle şampanya ve çikolata ikram ediyor.

TÜM ÖZEL GÜNLERİNİZDE

Klasik otomobillerden modern arabalara hizmet veren Weddings by Driven, en özel günlerinizde her an yanınızda. Düğün, nişan, sünnet, baby shower, doğum günü, evlilik yıldönümü, özel toplantılar ve iş görüşmelerinizde kendinizi güvende hissedip, rahat ve keyifli bir yolcuk istiyorsanız Weddings by Driven en doğru adres.

Rolls Royce arabalar, klasik ve modern limuzin ve VIP araçlar, profesyonel şoförlerle birlikte çok uygun fiyatlara özel günlerinizde sizi bekliyor.

Weddings by Driven sizlere sunabileceği özel hizmetler hakkında bilgi almak için www.weddingsbydriven.co.uk internet sitesini ziyaret edebilir ya da 0207 205 2345 veya 07957 434 378 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.