kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.790
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
10°C
LONDRA
10°C
Parçalı bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Akıllı kondomlar geliyor!

İngiltere’de bir firma, I-Con adını verdikleri akıllı kondomları satışa sunacağını açıkladı.

Akıllı kondomlar geliyor!
01.12.2017
0
A+
A-

İngiltere’de bir firma, I-Con adını verdikleri akıllı kondomları satışa sunacağını açıkladı. Ürün, cinsel ilişki esnasında kullanıcılarına ait farklı verileri kaydedecek. Kullanıcılar isterse bunları paylaşabilecek.

Dünyanın ilk akıllı kondomu üretildi. I-Con isimli ürün cinsel yaşamınızla ilgili pek çok veriyi kaydedip size sunacak.

74 DOLARDAN SATILACAK

Aslında ürün bir kondom ve onunla birlikte kullanılan bir yüzük şeklinde tasarlanmış. Çıkış tarihi henüz kesinleşemeyen kondomun kutusunun yaklaşık 74 dolardan (290 TL) satılacağı söyleniyor.

İ-Con, cinsel ilişkiniz ile ilgili tüm sorulara cevap vermeyi taahhüt ediyor. Ürün, cinsel ilişki esnasında kaç kalori yaktığınız, kaç defa, kaç farklı pozisyonda ilişkiye girdiğiniz, cinsel ilişki için toplam ne kadar süre harcadığınız, ilişki sırasındaki itme gücünüz gibi aklınıza gelebilecek tüm sorulara cevap veriyor.

HASTALIKLARI DA TESPİT EDİYOR

Tüm verileri görselleştirerek size ileten kondom aynı zamanda klamidya ve frengi gibi kimi hastalıkları tespit etmek konusunda da size yardımcı oluyor.

 ARKADAŞLARINIZLA PAYLAŞABİLECEKSİNİZ

Firma cinsel performansınızla ilgili tüm verilerin gizli tutulacağını söylerken, siz arzu ederseniz cinsel ilişkinize dair bilgileri de diğer insanlarla paylaşmanız mümkün olacak. Ayırca çeşitli kategorilerde dünyadaki diğer insanların ortalamalarını da görebileceksiniz.

Bluetooth ile çalışan ürün her büyüklüğe göre ayarlanabilir şekilde tasarlanmış. Yaklaşık 1 saate sarj olan I-Con’un aralıksız olarak 8 saat boyunca kullanmak mümkün. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.