kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3234
EURO
35,0716
STERLIN
40,9660
BITCOIN
$70.672
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Başarılı Türk mimar artık İngiltere’de

TÜRKİYE’DE başarılarıyla adından söz ettiren mimar Orkun İndere artık İngiltere’den dünyaya açılacak.

Başarılı Türk mimar artık İngiltere’de
30.11.2017
0
A+
A-

Mimar Orkun İndere ödülünü alırken.

TÜRKİYE’DE başarılarıyla adından söz ettiren mimar Orkun İndere artık İngiltere’den dünyaya açılacak.

Orkun İndere, ödüllü projeleri ve birbirinden farklı tasarımlarıyla son zamanlarda dikkat çeken isimlerden. Bir süre önce Londra’ya taşınan İndere, mimarlık hizmetlerini İngiltere merkezli devam ettirecek. Uluslararası ödüllere sahip İndere’yi gelin daha yakından tanıyalım.

Orkun İndere kimdir? Eğitiminiz ve kariyerinizden bahseder misiniz?

İtalyan Lisesini bitirdikten sonra, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesine başladım. Mezun olduktan sonra iç mimarlığa yöneldim. Zaman içinde yaptığım mekanlar zenginlik kazandı ve özel projelerle bu noktaya geldi.

Birçok önemli projede imzanız bulunuyor. İngiltere’deki hedefleriniz neler?

Şimdiye kadar sahip olduğum deneyimi global bir noktaya taşıyarak, daha geniş bir proje portföyü kazanmak ve dünya genelinde farklı noktalarda projeler yapabilme fırsatlarını değerlendirmek için buradayım. Londra birçok konuda dünyanın tetikleyici noktalarından biri ve burada bulunmak birçok yenilik ve farklı bakış açılarının kaynağına yakın olmak açısından benim için heyecan verici.

İş hayatınızda birçok başarı ve ödül var. Kariyerinizdeki başarıları neye bağlıyorsunuz?

İki yıl önce en önemli projelerimden biri olan ”Kemer Country Villa” projesi ile ‘Best Private Residence’ kategorisinde, bu yılsa tüm mimarisini gerçekleştirdiğim Rusya’daki “Kazan Mansion” projesi ile ‘Architecture Single Residence’ kategorisinde “International Property Awards” ödellerini kazandım. Ayrıca bu yıl iki projemle Society of British International Designers 2017 finalistleri arasında yer aldım, bu da benim için ayrı bir gurur. Yaz başında Amersham’da bir dükkan projesi gerçekleştirdim. Halihazırda Belsize Park ve City Island’da iki adet daire projesi gerçekleştirmekteyim, bu projeler ise önümüzdeki aylarda tamamlanmış olacak.

Başarılarımı çok çalışmaya, kendime ve projeye karşı dürüst olmaya, beraber çalıştığım tüm ekip ve tedarikçilere karşı dürüst ve samimi olmaya ve aynı şekilde müşterilerime karşı samimi olmaya bağlıyorum. Müşterileri ve isteklerini en iyi şekilde anlamak ve onlara hayal ettiklerinden fazlasını vermeye çalışmak sanırım her konuda başarının sırrı.

Başarılı mimara www.orkunindereinteriors.co.uk , www.houzz.co.uk/pro/orkunindereinteriors/orkun-indere-interiors ve www.homify.co.uk/professionals/27796/orkun-indere-interiors internet sitelerinden veya www.instagram.com/orkunindere ve www.facebook.com/orkunindereinteriors sosyal medya sitelerinden ulaşabilirsiniz.

 

 

ETİKETLER: , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.