kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
STERLIN
40,8210
BITCOIN
$70.697
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Premier Lig’de transfer sezonu hızlı geçiyor

Kulislerde konuşulan ve İngiltere basınına yansıyan transfer dedikodularını sizin için derledik.

Premier Lig’de transfer sezonu hızlı geçiyor
07.08.2017
0
A+
A-


Kulislerde konuşulan ve İngiltere basınına yansıyan transfer dedikodularını sizin için derledik.

Chelsea ve United, Bale için Real Madrid‘in kapısında

Real Madrid‘in Galli yıldızı Gareth Bale için teklif yapmaya hazırlanan iki Premier Lig ekibi; Chelsea ve Manchester United, İspanyol ekibinin Kylian Mbappe transferini bitirmesini bekliyor. Manchester United‘ın ardından Chelsea‘nin de Bale için devreye gireceği ve 90 milyon sterlinlik bir teklif yapılacağı ifade edildi.
(Daily Express)

Mourinho, Aurier’in alternatifini belirledi: Fabinho

Manchester United, sağ bek transferi için de girişimlerini sürdürüyor. İngiliz ekibi geçen hafta Paris St-Germain’nden Serge Aurier ile anlaşmıştı. Ancak İngiliz ekibi, Fransız takımının tranferde isteksiz olması ve Aurier’in İngiltere‘deki çalışma izni problemleri nedeniyle Fabinho’yu gündeme aldı. Monaco‘nun, geçen hafta Atletico Madrid‘in 36 milyon euroluk teklifini reddetiği belirtilirken, Mourinho‘nun transfer için bu ücretin üstüne çıkacağı ifade edildi.
(Daily Express)

Arsene Wenger: Daha fazla isim ayrılabilir

Community Shield’de normal süresi 1-1 biten maçta Chelsea‘yi, penaltı vuruşları sonrasında 4-1 mağlup eden Arsenal‘de, Menajer Arsene Wenger maçın ardından takım kadrosuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kadrodaki oyuncu sayısının fazlalığından bahseden Fransız menajer, “Kadromuzdan sanılandan daha fazla isim ayrılabilir, gitmek isteyenlere de izin vereceğiz. Kadromuz şu anda çok kalabalık” diye konuştu.
(Daily Telegraph)

Barcelona Dembele için nabız yokluyor

Neymar’ın PSG’ye transferinin ardından Brezilyalı oyuncunun yerine takviye yapmaya çalışan Barcelona‘nın, Borussia Dortmund‘un Fransız forveti Ousmane Dembele için görüşmelere başladığı belirtildi. 20 yaşındaki oyuncuyla anlaştığı ifade edilen Katalan kulübünün, Alman ekibiyle 100 milyon euro’luk bir anlaşma yaparak transferi noktalamak istediği ifade edildi.
(L’Equipe)

Aubameyang ayrılmayı düşünmüyor

Borussia Dortmund‘un forveti Pierre-Emerick Aubameyang da ismi transfer döneminde sıkça geçen isimlerden. 28 yaşındaki oyuncunun adı BarcelonaChelsea ve Manchester United‘la anılırken, Gabonlu oyuncununun Dortmund‘da mutlu olduğu ve bu sezon takımdan ayrılmak istemediği ifade edildi.
(Die Welt)

Antonio Conte: Hazard ayrılabilir

Öte yandan Barcelona‘nın ilgilendiği bir diğer isim de Chelsea‘den Eden Hazard. Chelsea Menajeri Antonio Conte, Belçikalı oyuncunun takımdan ayrılabileceğini söyledi. Nemanja Matic‘in ayrılığı nedeniyle yönetimle aralarında problemler olduğu bilinen Conte’nin, “Hazard’ın ayrılığı benim kararım değil, kulübün kararı olacak. Hazard’ın takımda kalmasını istiyorum. Ancak bu konuda nihai karar benim değil, kulübün olacaktır” dedi.
(DailyStar)

Leicester, Mahrez için 40 milyon Euro istiyor

İngiliz ekibi Leicester City, Cezayirli oyuncusu Riyad Mahrez için Roma‘nın yaptığı üçüncü teklifi de reddetti. Leicester, Mahrez için daha önce 27 ve 32 milyon euro’luk tekliflerde bulunan İtalyan kulübünün yaptığı 35 milyon euro’luk teklifi de geri çevirdi. Leicester’ın Roma‘yla görüşmelere başlamak için 40 milyon euro talep ettiği de haberde yer aldı.
(Skysport Italia-Talksport)

(BBCTÜRKÇE)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.