kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3151
EURO
35,0957
STERLIN
41,0630
BITCOIN
$71.417
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

İngiltere’ye uçuşlarda laptop yasağının kalkması

Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Türkiye’den İngiltere’ye uçuşlarda elektronik cihaz yasağının bugünden (4 Ağustos) itibaren kendileri için de kaldırılmasıyla önemli bir sorunu geride bıraktıklarını bildirdi.

İngiltere’ye uçuşlarda laptop yasağının kalkması
05.08.2017
0
A+
A-

 

Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat ErsoyTürkiye‘den İngiltere‘ye uçuşlarda elektronik cihaz yasağının bugünden (4 Ağustos) itibaren kendileri için de kaldırılmasıyla önemli bir sorunu geride bıraktıklarını bildirdi.

Atlasglobal Havayollarından yapılan açıklamada, İngiltere‘nin Mart ayından bu yana Türkiye‘den gerçekleştirilen uçuşlarda başlattığı kabinde elektronik cihaz yasağı uygulamasının bugünden itibaren Atlasglobal için de kaldırıldığı belirtildi.

Açıklamada, İngiltere‘ye gitmek üzere havalimanına gelen yolcuların kontuardaki rutin bilet işlemleri sonrasında daha önce yasak kapsamında uçaklara götüremedikleri ve görevlilere teslim ettikleri elektronik eşyalarını bundan sonra yanlarına alabilecekleri kaydedildi.

Yasağın kaldırılması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy, “İngiltere uçuşlarında bugünden itibaren yasağın kaldırılmasıyla önemli bir sorunu geride bırakmış bulunuyoruz. İngiltere uçuşlarındaki yasak, yolcu kaybına neden olmadı. Aksine yolcu sayımız artmaya devam etti. Ancak yolcularımız bu uygulama dolayısıyla havalimanında çok daha fazla prosedüre maruz kaldılar.” ifadelerini kullandı.

Ersoy, söz konusu yasağın kalkmasının, Türk turizmine olumlu yansımalarının olacağını, bu yıl turizm sektöründe sezonun açılmasıyla beraber önemli bir ivme yakaladıklarına dikkati çekerek, yeniden yükseliş trendinin önümüzdeki dönemde hız kesmeden sürmesini beklediklerini ifade etti.

Atlasglobal, haftanın 7 günü İstanbul‘dan Londra Stansted Havalimanı’na sefer düzenliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.